Industry Info  
Festo
Festo

Стартираха специализираните изложби EE & ВЕ, Save the Planet, Булконтрола и Вода София

29.05.2013   |   Събитията
 

Вчера, 29 май, в Интер Експо Център – София, официално бяха открити специализираните изложения EE & ВЕ, Save the Planet, Булконтрола и Вода София, които продължават до петък, 31 май.

Изложбата за EE & ВЕ се провежда за девета поредна година и по традиция представя актуални енергийно ефективни решения, системи за съхранение на енергия, новости в сферата на електромобилността, енергията от отпадъци, технологиите за производство на био-, хидро-, соларна-, геотермална и вятърна енергия с географски фокус върху Югоизточна Европа.

Форумът Save the Planet представя новостите в направленията управление на отпадъци, рециклиране и екология, предоставяйки успешна комуникационна платформа за обмяна на експертен опит.

42-то издание на международната B2B изложба Булконтрола акцентира върху последните технологии в областта на контролно-измервателната апаратура, електрониката, автоматизацията и роботизацията. Изложителите представят нови продукти и системи за управление, мониторинг и превенция на замърсяването на околната среда, лабораторно и аналитично оборудване и др.

7-мото издание на Вода София дава поле за ефективна изява на компании от България и чужбина, които представят актуалните тенденции във водния сектор, ефективни технологии за вододобив, за пречистване на питейни и отпадни води, за водоснабдяване, за измерване, регулиране и анализ.

Водещото издателство за специализирана техническа периодика TLL Media участва на международната изложба за EE & ВЕ за Югоизточна Европа (зала 1, щанд D2) и на изложение Булконтрола (зала 4, щанд С1 и С2), където посетителите могат да се запознаят с най-новите издания на сп. Инженеринг ревю, сп. Енерджи ревю, сп. Екология & Инфраструктура и сп. ТД Инсталации, отразяващи последните технически и браншови новости в областта на индустриалните продукти и технологии, енергетиката, екологията и инфраструктурата, сградните инсталации.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: EE & ВЕИ   Save the Planet   Булконтрола   Вода София   Интер Експо Център  

Област: Събития  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...