Industry Info  
Festo
Festo

Инсталираха пожароизвестителна централа от Бош на стадион в ЮАР

14.06.2010   |   Реализации
 

Централата FPA 5000 беше инсталирана наскоро в Лофтус Версфелд Стейдиъм, Претория, Южна Африка. Стадионът е мястото за тренировки на отборът по ръгби Vodacom Bulls – четиринадесет кратен шампион, и един от домакините за Световното първенство по футбол през 2010г. „Бош се гордее с дадената му възможност да инсталира пожароизвестителна техника в престижния Лофтус Версфелд Стейдиъм, съвместно с инженерите от Aurecon и IFS (Integrated Fire & Security).”
Благодарение на модулната си структура, иновативната централа FPA 5000 беше лесно приспособена към изискванията на стадион Лофтус Версфелд. Модулното конфигуриране позволява: разширяване на централата, лесно адаптиране към специфичните норми и изисквания на страната, използването на пълен комплект от 46 модула и до 32 взаимосвързани централи и/или дистанционни клавиатури.
Друго предимство е удобният и лесен за употреба интерфейс, с който операционните грешки са минимални дори и с основни познания. Панелът също така може да се интегрира към другите системи за сигурност на Бош за да създаде цялостна система за сигурност, която да осигури на посетителите възможността изцяло да се наслаждават на събитието.
Чрез сертификационната програма за партньори и инсталатори в пожароизвестяването (FIPP), Бош Системи за сигурност Южна Африка се стреми към техническо и оперативно преимущество. Преминавайки през Bosch Security Academy, инсталаторите покриват изискванията за сертифициране и обучение в централата на Бош Системи за сигурност в Мидрант.
Според управителя на стадиона Хуго Кемп, най-важното в случай на пожар е да разполагаш с възможно най-добрите системи. „Противопожарният панел на Бош има редица преимущества, едно от които е възможността му за разширяване, като по този начин напълно отговаря на нашите изисквания и позволява да бъде разширяван, без да е необходимо да се инсталират допълнителни панели.”

     

Ключови думи: пожароизвестителни системи   системи за сигурност   модулна структура  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОВК СЕКТОРА
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Реализации

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯТехнологииБизнесОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...