Industry Info  
Festo
Festo

Проведе се първото издание на екологичния форум Save Energy, Save Water, Save the Planet

07.06.2010   |   Събитията
 

От 3 до 5 юни се проведе първият международен форум Save Energy, Save Water, Save the Planet (Разумно използване на енергията и водата за опазване на планетата) организиран от Виа Експо в НДК, София. В своя формат събитието обедини конференция и изложба. 
Първото по рода си мероприятие бе място за обмен на идеи и иновативни практики в областта на енергийната ефективност, управлението на водните ресурси и третиране на води, мениджмънта на отпадъци и рециклиране.
Холандия като световен лидер в развитието и прилагането на екологични практики и ноу-хау бе фокус–страна.
В рамките на изложбата холандски фирми участваха колективно със съдействието на Икономическия отдел към Посолство на Кралство Нидерландия в България, Нидерландското партньорство в управлението на отпадъците и водите. Изложителите имаха възможност за създаване на директни бизнес контакти с мениджъри, инвеститори, представители от общините, финансови институции, архитекти, строителни предприемачи и специалисти от всички браншове на икономиката.
Ръководител на панела за децентрализирана енергия / когенерация по време на екологичния форум беше изпълнителният директор на Световната асоциация за децентрализирано производство на енергия (WADE) Дейвид Суит.
Основна цел на форума бе да съдейства за внедряване на иновативни екологични практики и технологии, които биха оказали положителен ефект върху устойчивото развитие на целия регион.

     

Ключови думи: енергийна ефективност   управление на води   екология  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...