Industry Info  
Festo
Festo

Студенти от УАСГ ще участват в международния конкурс Изовер Мултикомфортна къща

10.05.2013   |   Събитията
 

Два проекта спечелиха призовите места в националния етап от 9-то издание на международния конкурс за студенти по архитектура Изовер Мултикомфортна къща, в който ще участват 19 държави. Първото място бе присъдено на Димитър Раев, Тони Начев и Никола Кожухаров от УАСГ, а на второ бяха класирани Павел Цочев, Мартин Паскалев и Тихомир Петров от УАСГ.

В националния финал се състезаваха студенти от архитектурните факултети на три висши учебни заведения в страната - Университетът по архитектура, строителство и геодезия (София), Висшето строително училище Любен Каравелов (София) и Варненският свободен университет Черноризец Храбър (Варна).

„Концепцията на компанията се базира на принципите за пасивно строителство и осигурява най-висок топлинен комфорт, спестявания на енергия, намаляване на вредни емисии на CO2, отлични акустични качества, противопожарна защита и безопасност. Мултикомфортната къща е концепция на бъдещето, приложима и в наши дни със стотици вече съществуващи примери”, коментират организаторите.

     
Източник: Изовер

Ключови думи: Изовер Мултикомфортна къща   пасивно строителство  

Област: Събития  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Събитията

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...