Industry Info  
Festo
Festo

Oeko-Service Luxembourg (SuperDrecksKëscht) и EUROPLAST ще дебютират на Save the Planet

29.03.2013   |   Предстоящо
 

Австрийската фирма EUROPLAST Кunststoffbehälterindustrie и люксембургската Oeko-Service Luxembourg (SuperDrecksKëscht) ще участват за първи път през 2013 на изложението Save the Planet, съобщиха организаторите от Виа Експо.

Основаната през 1995 г. Europlast е специализирана в произодството на пластмасови контейнери от полиетилен с висока плътност (HDPE). Компанията произвежда голямо разнообразие от полиетиленови контейнери и палети, намиращи приложение в промишлеността, в селското стопанство, както и кофи за отпадъци от 10 до 1700 л. На изложбата Save the Planet тя ще представи своите контейнери за отпадъци и кутии за съхранение.

Партньор на EUROPLAST в България е фирма Денекс.

SuperDrecksKëscht (SDK) на практика е дейност на правителството на Люксембург по отношение на програми за управление на отпадъците и за постигане на устойчиво развитие. Основната дейност на дружеството е свързана с решения за предотвратяване на образуването на отпадъци и ефективното използване на ресурсите.

В момента SDK има установени контакти с няколко общини в България.

В рамките на Save the Planet компанията ще представи своята концепция "Възстановяване - Потребление", която съчетава ползите за околната среда, здравето и безопасността на гражданите с ползите за икономиката. Целта е да се даде възможност за "зелен" растеж и устойчиво развитие, подобряване ефективното използване на материалните ресурси.

Конференцията и изложбата за управление на отпадъците и рециклиране Save the Planet се провежда за четвърти път тази година между 29 и 31 май в ИЕЦ, София.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Oeko-Service Luxembourg   SuperDrecksKëscht   EUROPLAST   Save the Planet  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...