Industry Info  
Festo
Festo

Проведе се третото издание на Balkan Venture Forum ще се проведе в София

21.03.2013   |   Събитията
 

Трето издание на регионалния инвестиционен форум Balkan Venture Forum (Балкански венчър форум) се проведе на 21 и 22 май в София. Той представи иновативни компании от Балканския полуостров пред активни инвеститори и насърчава иновациите, предприемачеството, готовността за инвестиране и достъпа до финансиране на Балканите. Предишните издания на форума се проведоха в Скопие и Белград.

Повечето възможности за финансиране, които бяха представени, са в областта на информационните и комуникационни технологии, биомедицина, биотехнологии, здравеопазване, фармацевтични продукти и медицински изделия, възобновяемите енергийни източници, енергийната ефективност и зелени концепции.

Избраните компании участваха в симулационна сесия на 21 май. Всяка избрана фирма разполагаха с 8 минути за презентация, след което имаха 7 минути за въпроси от инвеститорите.

Най-добрите 25% от предприемачите/иноваторите от състезанието по бизнес презентиране се класираха за финалното събитие - Европейската венчър среща 2013. Кандидатите трябваше да представят на иновативни продукти или услуги, а фирмите да бъдат частна собственост, регистрирани на територията на Балканските страни.

     
Източник: ТПП - Стара Загора; снимка: BkVF

Ключови думи: Balkan Venture Forum   Балкански Венчър Форум   BkVF  

Област: Събития  

Fanuc
FANUC
Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...