Industry Info  
Дебулко
Дебулко

Systemair с ново лого

27.01.2011   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

От началото на т. г. фирма Systemair обнови корпоративния си дизайн. "За в бъдеще висококачествените ни вентилационни продукти ще се разпознават с нов знак.", съобщи инж. Кристина Маношова, управител на компанията. "Кръглата, динамична форма символизира въздуха в движение. Абстракция на въртящо се работно колело на вентилатор. Композицията се състои от индивидуални елементи, символизиращи и внимателно подбраната компактна, стандартизирана  и надеждна продуктова гама. Използваният шрифт е Daxline Pro и е проектиран от Hans Reichel през 2005 г. Буквите са с оптимална четливост, подобрена и с акцент върху втората част от името. Въпреки леката закръгленост, постигнахме търсеното от нас техническо усещане.", допълва тя.
"От основаването си през 1974 г,  стъпка по стъпка, Systemair се разви до голям, международен участник на пазара за вентилационна техника и днес в компанията работят повече от 2300 служители в 14 фабрики и офиси в 39 държави. Предлагаме надеждни решения в цял свят, основаващи се на модерни технологии, професионални и отговорни действия и силна търговска марка. Нашето желание е Systemair да се разпознава като партньор, гарантиращ безопасност, надеждност и сигурност. От пръв поглед.", разкрива подробности относно дейността на Systemair инж. Маношова.

 

     
Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


Sales Club Conference 2024
Последно от Бизнес
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...