Industry Info  
Festo
Festo

Силно международно участие на предстоящото издание на Save the Planet

29.05.2013   |   Предстоящо
 

Организаторите от Виа Експо анонсират силно международно присъствие по време на предстоящото издание на международното изложение Save the Planet, което ще се проведе между 29 и 31 май т. г. Компании от Австрия, Германия, Дания, България, Чехия, Унгария, Полша, Турция и Румъния ще представят нови за пазара технологии и услуги.

На традиционния австрийски павилион Polytechnik ще покаже котли и горивни системи за биогенни горива. Посетителите ще се запознаят отблизо с богатото портфолио на EREMA: системи за рециклиране на пластмаси, PET рециклиращи системи, пелетизиращи инсталации и др. IFE ще представи виброконвейери, сита за отпадъци и магнитни сепаратори.

За първи път на българския пазар ще представят своята продукция две чешки компании, които предвиждат разрастване на пазарите си в Югоизточна Европа. Dekonta участва в редица проекти, свързани с възстановяване на терени, замърсени с опасни вещества. Контейнери за смет от метал, полиетилен и стъкло за събиране, сортиране, компактиране и транспортиране ще видим от Elkoplast.

Herbold Meckesheim ще демонстрира разнообразни решения в областта на рециклирането - шредери, пулверизатори, гранулатори и др.

Технология за производство на енергия от отпадъци ще представи датската компания Weiss. Тя се използва за производство на електрическа и топлинна енергия, като намира широко приложение в малки населени места и отдалечени райони.

За първи път в рамките на Save the Planet ще се реализира унгарско национално участие и Италиански павилион. Сред изложителите са и Рисайклинг България, Крест Груп, БалБок Инженеринг, Роланд Трейдинг, Мева България, К.А. Технолоджи и др.

     
Източник: Via Expo

Ключови думи: Via Expo   Save the Planet   екология   околна среда   рециклиращи системи   пелетизиращи инсталации  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
SPM Instrument

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...