Industry Info  
Festo
Festo

Иновации за устойчиво развитие ще покаже през месец май БУЛКОНТРОЛА

29.05.2013   |   Предстоящо
 

От 29 до 31 май 2013 г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе за 42-и път международното В2В изложение БУЛКОНТРОЛА. За поредна година организаторите на форума от Агенция Булгарреклама ще съберат под един покрив български и  чуждестранни специалисти, инженери и експерти от различни области на индустрията.

На професионалния бизнес форум ще се представят последни технологии в областта на
контролно-измервателната апаратура, електрониката, автоматизацията.
Фирмите изложители ще показват най-нови  продукти и системи  за управление, 
за мониторинг и превенция на замърсяването на околната среда, като лабораторното
и аналитичното оборудване  ще заемат значителна част от експозициите.
Участниците ще демонстрират иновациите в съвременните технологии и важността им за повишаване на конкурентоспособността на икономиката на страната.

По време на 42-ото издание на БУЛКОНТРОЛА, Интер Експо Център ще даде поле за изява на ръководители от различни структури, инвеститори, мениджъри, научни работници и специалисти в желанието им за обмяна на идеи и добри практики. Целта на инициативата е модернизация и повишаване на ефективността на производството и стандарта на живот в съответствие с европейските норми за защита на природата и опазване на околната среда.
Наблюдава се положителната тенденция на изложението да се завръщат фирми, които не са участвали на форума през последните 4–5 години.

Темите, заложени  в основните направления, се допълват от паралелно организираната международна конференция БУЛАКВА, която ще се проведе по време на специализираното изложение ВОДА СОФИЯ. Основната тема на конференцията ще бъде „Инвестиционни приоритети в българския воден сектор“ през следващия програмен период 2014–2020 г.
Целта на международното специализирано изложение е да бъдат представени нови и ефективни технологии за вододобив, пречистване на питейни и отпадни води, водоснабдяване, анализ, регулиране и контрол на водните източници, съвременна техника и съоръжения за водния бранш.

     
Източник: Агенция Булгарреклама

Ключови думи: Интер Експо Център   Булконтрола   изложение   контролно-измервателна апаратура   електроника   автоматизация  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...