Industry Info  
Festo
Festo

6-8 март 2013 г. - Делова борса съпътства специализираните MachTech & Metal, IFAM, Intronika и Plast през 2013 г. - 06.03.2013

По време на предстоящите издания на индустриалните изложби MachTech & METAL, IFAM, Intronika и Plast, които ще се състоят от 6 до 8 март 2013 г., като съпътстващо събитие ще се проведе и делова борса (Industry MatchMaking-IMM 2013), която стъпва на най-голямата информационна мрежа в подкрепа на малкия и средния бизнес Enterprise Europe Network, финансирана от Европейската комисия.

Изложбите представят нововъведенията в машиностроенето, металургията, леярството и инструменталната екипировка (MachTech & METAL), в автоматиката, роботиката и мехатрониката (IFAM), електронната  промишленост и телекомуникациите (INTRONIKA) и в сектора на пластмасовата и каучуковата промишленост (PLAST).

Организаторите от Българската браншова камара - машиностроене, Българска асоциация Полимери, словенската ICM d.o.o. и Агенция Булгарреклама предоставят възможност за 40% отстъпка от цената за наемане на изложбена площ за фирми, започнали своя бизнес 14 месеца преди старта на изложбите.

С модул Млад предприемач организаторите дават зелена светлина и стимулират начинаещи бизнесмени да развиват своя потенциал, да популяризират и да утвърждават своите постижения в индустриалната сфера. 

В кръга на участниците вече са и производители и дистрибутори от САЩ, Италия, Израел, Германия, България и други страни, като Ханза Флекс, Папе, ВСК Кентавър, Искра Силатроник, Панхим, VECO, TMG Таргет Медия Груп, IB Blumenauer, Spinner Werkzeugmaschinenfabrik и др.

Тяхната продукция намира широко приложение в промишлеността, селското стопанство, пътното строителство и други области и включва богат набор техника, хидравлични елементи и компоненти, екипировки за машини с ЦПУ, инструменти, нови изделия в електротехниката, апаратура за потенциално експлозивна атмосфера с висока степен на влагоустойчивост, електрооборудване за кари, осветители за пътна сигнализация, многостенни листове от поликарбонат, богат машинен парк за различни дейности в машиностроенето.

Българската стопанска камара – Съюз на българския бизнес и Фондация Приложни изследвания и комуникации – част от европейската мрежа за МСП, съвместно с Интер Експо Център и ICM d.o.o. създават условия участниците безплатно да се включат в двустранни срещи за бизнес коопериране и технологичен трансфер. Повече за борсата можете да откриете на страниците на Центъра за Външноикономическо сътрудничество и на Фондация Приложни изследвания и комуникация.

     
Източник: Агенция Булгарреклама

Ключови думи: индустриални изложби   индустрия   промишленост   машиностроене   ЦПУ  

Област: Машиностроене  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Предстоящо
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...