ПОСЕТЕТЕ ОЩЕ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА
14.10.2024 | СКФ Берингс България получи сертификат за инвестиция клас А
14.10.2024 | ОБО Беттерманн добавя екологични продуктови декларации за кабелните канали и скари
14.10.2024 | Кои са наградените проекти в конкурса Heat Pump Awards 2024
14.10.2024 | Бизнесът събра финансиране от близо 14 млрд. щатски долара за развитието на зарядната инфраструктура по света
14.10.2024 | Schneider Electric представи визията си за устойчиво бъдеще на Седмицата на климата в Ню Йорк
Над 530 изложители се очаква да се включат в предстоящото издание на международните хранителни изложения Месомания, Пътят на млякото, Булпек и Интерфуд & Дринк от 13 до 16 ноември 2024 г. в Интер Експо Център (ИЕЦ) в София. В предходното издание 520 директни участници от България, САЩ, Италия, Турция, Гърция, Северна Македония, Полша, Румъния и Тайланд представиха продукти на 800 бранда от целия свят, привличайки интереса на 18 200 посетители.
Продажбата на билети за Месомания, Пътят на млякото, Булпек, Интерфуд & Дринк и изложението за вино и крафт напитки Wine&Spirits Show вече започна. Изложенията тази година ще заемат цялата изложбена площ на Интер Експо Център. Те се организират съвместно от ИЕЦ и Асоциацията на месопреработвателите в България, Асоциацията на млекопреработвателите в България и Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите. Всяко издание на формата е обект на силен чуждестранен интерес, отбелязват от ИЕЦ.
От 13 до 16 ноември в шестте изложбени зали ще бъдат представени машини, материали, технологии, софтуер, креативни решения, иновативни идеи, продукти от близо и далеч. Всичко това ще се случи на площ, надхвърляща 16 000 кв. м.
Като основно предимство на изложенията участниците посочват възможността бизнесът да се среща с тясно таргетирани аудитории от всеки сегмент в хранително-вкусовата промишленост. "Това е трудно да се случи в рамките на ежедневната ни дейност", споделиха присъстващи на последното издание. Затова освен като катализатор, присъствието на изложенията много често служи като проводник за нови идеи за развитие на пазара, стъпване на нови пазари, навлизане в нови сегменти, среща с потенциални инвеститори.
За постигане на всичко това Интерфуд & Дринк предоставя възможност за запознаване с компаниите, опериращи в сегментите на храните, напитките, опаковките и машините. Булпек фокусира вниманието върху хляба, хлебните и сладкарските изделия, суровините, машините и всички елементи, съпътстващи този ХВП сегмент. На Месомания се представят машините, съоръженията, адитивите, хладилна и климатична техника, опаковъчни решения, транспортно и специализирано оборудване за месопреработвателната индустрия. Към сегмента на млякото и млечните продукти е насочено изложението Пътят на млякото. Технологии, машини, лабораторно оборудване, софтуер, подови настилки, суровини, ингредиенти и още много ще открият посетителите на това изложение.
Добавяйки към всичко това и успоредното провеждане на Wine&Spirits Show, посетителите на Месомания, Пътят на млякото, Булпек и Интерфуд & Дринк ще могат да се възползват от възможностите за бизнеса, които сегментът на виното, крафт предложенията, спиртните напитки и гурме храните може да предложи.
"Централно място в концепцията на Международните хранителни изложения е непрестанно да проучваме и развиваме нови ниши и да включваме нови съпътстващи формати", споделят организаторите. В последното издание те за първи път изградиха платформа за пчеларството - BEE RISE, която зае своето място редом с доказаните формати Био зона и Green line Zone.
Едновременно с това продължава развитието на брандовете "Сетива без граници" и "БулевАРТ на вкусовете". "В живописна градска среда, която ще създадем в Интер Експо Център, концепцията отново ще ни пренесе във вселената на кулинарните продукти и street food културата, кафето, сладоледа и шоколадовите изкушения", посочват организаторите.
Национална кулинарна купа ще излъчи най-добрите сред най-добрите кулинари. Десетки участници ще се съревновават в поредица от категории.
Международният пица шампионат за 7-и път ще определи най-добрия майстор пицар на България. Участниците в последното издание на конкурса предложиха неповторими вкусови съчетания, техники и същинско зрелище в шест категории. Събитието ни направи и съпричастни към децата в нужда чрез събитието "Деца помагат на деца", отбелязват от ИЕЦ.
Най-добрите опаковки ще бъдат отличени с наградите "Приз Пак". Съпътстващата програма включва още поредица от лекции, презентации, дегустации, реализирани от участниците.
Повече информация за изложенията вижте тук.
Източник: ИЕЦКлючови думи: ИЕЦ Интер Експо Център Международни хранителни изложения ХВП
Област: Предстоящо
Защо си струва участието в Light + Intelligent Building Istanbul 2024
Кока-Кола ХБК България е с нов генерален директор
Водещи експерти в дискусия за бъдещето на енергийните системи и технологии на Industrial Tech Forum 2024
Успешни ли са Вашите решения за автоматизация – разберете от Ехнатон на Industrial Tech Forum
Машини за металообработка от последно поколение във фокуса на MachTech&InnoTech 2024
АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!
11.10.2024 | Конференция за устойчивото бъдеще на бизнеса в България предстои през ноември
10.10.2024 | element14 стартира конкурс за проектиране на страховити устройства по случай Хелоуин
10.10.2024 | Бъдещето на енергийните технологии в индустрията – все по-устойчиво и дигитализирано
10.10.2024 | Хановерски панаир 2025 ще покаже как предизвикателствата днес могат да се превърнат във възможности утре
10.10.2024 | Предизвикателствата на екодизайна в мебелната индустрия бяха обсъдени на международна конференция в София
11.10.2024 | Конференция за устойчивото бъдеще на бизнеса в България предстои през ноември
10.10.2024 | element14 стартира конкурс за проектиране на страховити устройства по случай Хелоуин
10.10.2024 | Бъдещето на енергийните технологии в индустрията – все по-устойчиво и дигитализирано
10.10.2024 | Хановерски панаир 2025 ще покаже как предизвикателствата днес могат да се превърнат във възможности утре
10.10.2024 | Предизвикателствата на екодизайна в мебелната индустрия бяха обсъдени на международна конференция в София
Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев
ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта
© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.