Industry Info  
Industry InfoSchneider ElectricФилкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД
8 CELL
Последно от новини

17.06.2024   |   Проект MултиХоум подпомага дейности за енергийно обновяване на жилищни сгради


17.06.2024   |   Rockwell Automation лансира на пазара индустриални центрове за данни от ново поколение


17.06.2024   |   Schneider Electric подпомага собствениците и операторите на сгради за ефективност и устойчивост с EcoStruxure Energy Hub


17.06.2024   |   Преработвателната индустрия трябва да действа веднага, за да се справи с недостига на кадри


17.06.2024   |   Кои са факторите, движещи пазара на оборудване за ел. защита

CAD PointСПЕЙСКАДАмер Спортс
Дебулко
Дебулко

Уебинари, е-събития и обучения за индустрия през ЮНИ 2024 г.

ЮНИ 2024 г.

 

Уебинари, е-събития и обучения за индустрия през ЮНИ 2024 г.

 

 

Онлайн представяне на новата линия контролери за промишлени роботи OmniCore на ABB Robotics

Кога: 4 юни 2024 г.; 11:00 ч.
Организатор: ABB
Регистрация за участиелинк
За събитието: ABB Robotics ще представи възможностите на новата линия контролери за промишлени роботи OmniCore. Интелигентната платформа за управление от ново поколение е разработена с фокус върху възможностите за по-автономна, бърза и прецизна автоматизация с цел максимизиране на гъвкавостта и производителността.
Повече информация: публикация за събитието

 

Уебинар на тема "Укрепване на регулаторните рамки за стабилност във ВиК сектора"

Кога: 4 юни 2024 г.; 15:00 ч. 
Организатор: IWA
Регистрация за участиелинк
За събитието: Целта на уебинара е да обясни критичната роля на регулаторните рамки за това да се гарантира, че водните ресурси се развиват, управляват и използват ефективно, безопасно и устойчиво. Ще бъде показано сложното взаимодействие между регулациите, технологичния напредък и съвместните усилия.

 

Уебинар на тема "Добри практики и управление: Политически аспекти и опит от първа ръка чрез примери от практиката"

Кога: 4 юни 2024 г.; 14:00 ч.
Организатор: IWA и GWP
Регистрация за участиелинк
За събитието: Уебинарът ще представи нов подход в управлението и пречистването на водите. Участниците ще се запознаят с политическите аспекти и опит от първа ръка чрез представяне на успешни реализации в областта на базирани на природата технологии за пречистване на отпадъчни и дъждовни води.
Повече информация: публикация за събитието

 

Уебинар на тема "Foodtech секторът в Япония"

Кога: 4 юни 2024 г.; 11:30 ч.
Организатор: Център за индустриално сътрудничество ЕС - Япония
Регистрация за участиелинк
За събитието: Уебинарът ще представи японската индустрия за хранителни технологии, тенденциите и предизвикателствата, ключовите играчи в хранително-вкусовата промишленост, наред с бизнес възможности за малки и средни предприятия от Европейския съюз във foodtech сектора в Япония.

 

Уебинар на тема "Проектиране на енергийноефективни приложения със сервозадвижвания"

Кога: 6 юни 2024 г.; 11:00 ч.
Организатор: Mitsubishi Electric
Регистрация за участиелинк
За събитието: Уебинарът ще разкрие тайните на енергийното регенериране в серво задвижванията и как да използвате общите DC шини.
Повече информация: публикация за събитието

 

Уебинар на тема "Възможности за анализи и симулации и Генеративен дизайн c Autodesk Fusion Simulation"

Кога: 6 юни 2024 г.; 15:00 ч. 
Организатор: КАД Пойнт
Регистрация за участиелинк
За събитието: Екипът на КАД Пойнт – Златен партньор на Autodesk в България, ще представи възможностите за статичен анализ с Autodesk Fusion и специлизирани анализи и симулации с Fusion Simulation Extension.

 

Уебинар на тема "Развиване на бизнес в Япония: възможности за фирми от ЕС в секторите на биотехнологиите и дигиталните иновации"

Кога: 6 юни 2024 г.
Организатор: EEN
Регистрация за участиелинк
За събитието: Уебинарът ще представи възможности и подкрепата, които малки и средни предприятия от Европейския съюз могат да получат при навлизането си на японския пазар на биотехнологии и дигитални иновации. Европейски биотехнологични МСП, които успешно са се установили в Япония, ще споделят своя опит.

 

Онлайн семинар на тема "Какво е новото и иновативното при управлението на движението и моторите"

Кога: 11 юни 2024 г.
Организатор: А3
Регистрация за участиелинк
За събитието: Уебинарът ще постави фокус върху актуалните тенденции в сегментите на моторните задвижвания и на motion control решенията в индустриалната автоматизация. Участие ще вземат доказани експерти от сектора, които ще обсъдят моментното и бъдещото развитие на този динамично еволюиращ сегмент на промишлената автоматизация.
Повече информация: публикация за събитието

 

Хибридно събитие на тема "Проучване на топлинната карта: вдъхновяващи подходи за планиране на устойчиво отопление в градовете"

Кога: 11 юни 2024 г.; 17:30 ч.
Организатор: CINEA и Генерална дирекция по енергетика на ЕК
Регистрация за участиелинк
За събитието: Основната цел на инициативата е да популяризира различни подходи и най-добри практики за управление на топлинния преход, тъй като това се случва в момент, когато държавите членки имат на разположение още една година, за да транспонират Директивата за енергийна ефективност в националното законодателство.
Повече информация: публикация за събитието

 

Уебинар на тема "Конкурентното предимство на интелектуалната собственост: Практическо ръководство за малки и средни предприятия в областта на цифровите технологии"

Кога: 11 юни 2024 г.; 16:00 ч. 
Организатор: Службата на ЕС за интелектуална собственост
Регистрация за участиелинк
За събитието: Уебинарът, част от поредицата IPowerSMEs, ще се фокусира върху това как МСП могат ефективно да използват своя интелектуален капитал за комерсиализация, за получаване на финансиране и за създаване на стратегически партньорства. Ще бъде представено ръководство за цифрови МСП, предлагащо практически решения и приложими съвети за компаниите, работещи в цифровата икономика.

 

Уебинар на тема "Подобряване на индустриалната автоматизация с 3D машинно зрение и изкуствен интелект"

Кога: 13 юни 2024 г.; 12:00 ч.
Организатор: Cognex
Регистрация за участиелинк
За събитието: Участниците ще научат повече за необятните възможности на 3D машинно зрение и за това, как могат да се възползват от тази иновативна технология.
Повече информация: публикация за събитието

 

Уебинар на тема "Промяна в политиката за Altium Designer"

Кога: 13 юни 2024 г.; 14:00 ч.
Организатор: КАД Пойнт
Регистрация за участиелинк
За събитието: Участниците ще се запознаят с новата политика на Altium да спре да предлага абонаменти за постоянни лицензи от 01 юли 2024 г. и какви са вариантите в тази ситуация.
Повече информация: публикация за събитието

 

Уебинар на тема "Химическо рециклиране: ориентиране в полето на иновативните технологии и предизвикателствата при разрастване"

Кога: 13 юни 2024 г.; 12:00 ч.
Организатор: IDTechEx
Регистрация за участиелинк
За събитието: Уебинарът ще направи преглед на технологиите за химическо рециклиране на пластмаси и предизвикателствата при навлизането и мащабирането им.

 

Интерактивна презентация на тема "Потенциалът на отпадъчната топлина за декарбонизация на индустрията, градовете и сградите"

Кога: 13 юни 2024 г.; 10:30 ч.
Организатор: Европейската асоциация за термопомпи и Euroheat & Power
Регистрация за участиелинк
За събитието: Участниците ще научат как големите термопомпи и централизираните топлофикационни мрежи използват отпадната топлина и допринасят за енергийната ефективност и декарбонизация на индустрията, градовете и сградите и какви мерки са необходими за отключване на пълния потенциал.
Повече информация: публикация за събитието

 

Уебинар за актуалното развитие на стандартите за безопасност в роботиката

Кога: 16 юни 2024 г.
Организатор: А3
Регистрация за участиелинк
За събитието: Водещи експерти от А3 ще направят обзор на действащите разпоредби и приложимите ръководства в сегмента на роботиката. Ще бъдат разгледани текущите тенденции при изискванията, приложенията, технологиите и системите за безопасност и ще се очертаят възможните посоки за бъдещо развитие на това направление.
Повече информация: публикация за събитието

 

Уебинар на тема "Управлявайте умно устройствата"

Кога: 18 юни 2024 г.; 10:30 ч.
Организатор: 42Gears LocalDisti Bulgaria
Регистрация за участиелинк
За събитието: Участниците ще научат повече за ефективното управление на разнообразни крайни точки: мобилни телефони, таблети, лаптопи, баркод четци, принтери и още много видове устройства с приложения в логистиката, индустрията, търговията и други сектори. Програмата включва още демонстрация и време за въпроси и отговори.

 

Уебинар на тема "Как да изнасяме за Китай чрез електронна търговия"

Кога: 20 юни 2024 г.; 11:00 ч. 
Организатор: EU-SME Centre и Словенско-китайски бизнес съвет
Регистрация за участиелинк
За събитието: Уебинарът ще обясни как трансграничната електронна търговия (CBEC) може да случи като портал за европейските предприятия, които навлизат на китайския пазар, достригайки до потребителите без сложността на традиционните протоколи за износ.

 

Онлайн курс Revit за ОВК

Кога: от 25 до 28 юни 2024 г.
Организатор: КАД Пойнт
Регистрация за участиелинк
За събитието: По време на базовия курс по Revit за ОВК проектантите ще научат как бързо да изграждат тримерен модел, да привързват архитектурен и конструктивен модел, да анализират модела, да създават собствени елементи и да извличат проектна документация.

 

Уебинар на тема "Овластяване на устойчивите предприятия: Семинар за услугите на програмата STAGE за предприятия и консултанти."

Кога: 28 юни 2024 г.; 11:00 ч. 
Организатор: STAGE
Регистрация за участиелинк
За събитието: Уебинарът ще предложи подробен преглед и практически насоки относно услугите и продуктите на програма STAGE, които включват оценки на устойчивостта и иновациите, специализирани курсове за обучение, намиране на партньори от експерти, подкрепа за финансово планиране, безвъзмездно финансиране на инициативи за устойчивост и улесняване на частни инвестиции.

 

 

 

 

     
Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


Международен панаир Пловдив 2024
Последно от ОНЛАЙН СЪБИТИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...