Industry Info  
Industry InfoSchneider ElectricФилкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД
8 CELL
Последно от новини

17.06.2024   |   Проект MултиХоум подпомага дейности за енергийно обновяване на жилищни сгради


17.06.2024   |   Rockwell Automation лансира на пазара индустриални центрове за данни от ново поколение


17.06.2024   |   Schneider Electric подпомага собствениците и операторите на сгради за ефективност и устойчивост с EcoStruxure Energy Hub


17.06.2024   |   Преработвателната индустрия трябва да действа веднага, за да се справи с недостига на кадри


17.06.2024   |   Кои са факторите, движещи пазара на оборудване за ел. защита

CAD PointСПЕЙСКАДАмер Спортс
Дебулко
Дебулко

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Защо да изберете материалите за 3D печат на igus® от Хенлих

Предимствата на 3D принтирането на детайли са безспорни – от бързината на производство през възможността за правене на промени до прецизността на изработката.

Хенлих използва и предлага материалите за 3D печат на igus® – стабилните, висококачествени полимери iglidur®, гарантиращи дълъг живот на изработените детайли.
 
Портфолиото на igus® включва филаменти за FDM или FFF 3D печат, материал за селективно лазерно синтероване (SLS) и фоточувствителна смола за DLP печат. Материалите на igus® са особено подходящи за динамични приложения поради своята устойчивост на абразия и издръжливостта си с тестван и предвидим срок на експлоатация.

Хенлих предлага услуга за 3D принтиране в Германия с тези материали на прототипи, малки серии и единични бройки сложни машинни компоненти.

Филаментите за 3D печат iglidur® имат по-ниски коефициенти на триене от конвенционалните материали и в зависимост от избрания вид са подходящи за специфични приложения.
 
Хенлих предлага материали за 3D печат за лесна обработка с много добри коефициенти на износване, такива с много добри триещи свойства, с висока якост, подходящи за контакт с храни, забавящи горенето, химически устойчиви материали и такива, които са подходящи за адитивни производствени процеси FDM/FFF. Детайлите, изработени от тези материали, са с необходимата издръжливост за промишлена употреба – във фаза на прототип или за серийно производство.
 
Филаментите iglidur® могат да се обработват на стандартни 3D принтери. Всички методи, които гарантират прилепването на ABS материалите към печатното легло, се прилагат и за филаментите с марка igus®.
 
Полимерният прах за лазерно синтероване iglidur® i3 на igus® показва три пъти по-голяма устойчивост на абразия от конвенционалните материали за лазерно синтероване при тестовете, проведени в лабораторията на igus. Хенлих предлага и ESD материали, както и такива, подходящи за контакт с храни.
 
Смолата iglidur® i3000 на igus® е първата в света смола за 3D печат, която може да се използва за производство на издръжливи, устойчиви на износване части с помощта на DLP 3D печат. DLP процесът дава възможност за отпечатване на най-деликатните компоненти, напр. зъбни колела с модул 0,2, които благодарение на технологията igus motion имат от 30 до 60 пъти по-дълъг експлоатационен живот от детайлите, изработени от конвенционални смоли за 3D печат.
 
Повече информация за услугата за 3D принтиране на Хенлих и предлаганите от компанията материали за 3D печат на igus® вижте тук

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хенлих ООД
4204 Царацово
Голямоконарско шосе 17
https://g.page/HennlichBulgaria
Тел.: +359 32 511 326 (327)
Тел./факс: +359 32 621 929
E-Mail: office@hennlich.bg
http://www.hennlich.bg

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   HENNLICH   igus   iglidur   3D печат   3D принтиране  

Област: Бизнес  

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


Международен панаир Пловдив 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...