Industry Info  
Дебулко
Дебулко

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Чистачите с щит от Хенлих гарантират безотказна работа и максимална функционалност и в екстремни работни условия

Хенлих предлага богат избор от висококачествени уплътнителни елементи на световноизвестни марки като Hallite и Carco – компании с над 100-годишен опит в производството на първокласни уплътнители. Внимателният подбор и високото качество на уплътнителните елементи гарантират безотказния работен цикъл и максималната функционалност на изделията.
 
В каталога на Хенлих можете да намерите няколко серии чистачи с допълнителна защита за екстремни работни условия за приложения в машини в строителната, земеделската и минната индустрия.
 
Чистачът с щит A842 пази хидравличните цилиндри от проникване на замърсители, чужди тела и влага. Профилът на щита е разработен специално за сурови работни условия и силно замърсена среда при запазване на отлично чистещо действие. Осигурено е добро уплътняване и нисък теч.
 
Продуктът гарантира надеждно предотвратяване на проникване на замърсители, твърди тела и влага в цилиндъра. Предотвратява корозията в канала и пространството между чистача и прътовия уплътнител, като работи надеждно и при биене на пръта.
 
Този тип чистачи се изработва от високо термично- и износоустойчив Hythane 181® (специален полиуретан). Hythane 181® е изключително гъвкав при ниски температури и много еластичен въпреки здравината си. Материалът е приложим за работа с въздух и хидравлични течности на основата на минерални масла.
 
Двойният чистач A844 се влага основно в цилиндри на строителни и земекопни машини. Обичайно се комбинира с разтоварващи налягането прътови уплътнители като например S663. Особен белег на чистача е външната устна с щит, който покрива входния отвор на канала и по този начин предпазва от възможно проникване на замърсители и влага през външния диаметър със съответните последствия като корозия например. Продуктът се отличава и с висока гъвкавост при студ.
 
Стандартната серия се произвежда от висококачествен полиуретан.
 
Двойният чистач A846 се използва за очистване на замърсители на буталния прът и предотвратяване на теч навън. Подобреното уплътняване се постига чрез оформената като К-маншет вътрешна страна на чистача, изработена от Hythane® 181. По този начин чистачът функционира като вторичен уплътнител.
 
Друго предимство на A846 е външната устна на чистача, която работи като "чадър". Входът на канала е покрит напълно, което прави невъзможна появата на корозия между чистача и уплътнителя.
 
Повече за уплътнителните елементи, предлагани от Хенлих, вижте тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хенлих ООД
4204 Царацово
Голямоконарско шосе 17
https://g.page/HennlichBulgaria
Тел.: +359 32 511 326 (327)
Тел./факс: +359 32 621 929
E-Mail: office@hennlich.bg
http://www.hennlich.bg

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   HENNLICH   Hallite   Carco   уплътнители   чистачи  

Област: Бизнес  

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


е-книга Декарбонизация, април 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...