Industry Info  
Дебулко
Дебулко

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Праховите покрития iglidur® от Хенлих осигуряват оптимална защита дори за силно натоварени повърхности

Предимствата на праховото покритие, особено дългият експлоатационен живот, удобството и широкият спектър от приложения, го правят предпочитано решение за защита на различни повърхности в редица индустриални приложения. За защита на електропроводими компоненти Хенлих предлага праховите покрития iglidur® на igus®. Това са трибологично оптимизирани полимери под формата на прах, който се нанася по метода на електростатичното прахово боядисване.
 
Праховите покрития iglidur® се отличават с отлични коефициенти на триене и износване, като гарантират оптимална защита от износване дори за силно натоварени повърхности без необходимост от използване на допълнителни компоненти.

Материалът се предлага в разфасовки от 1 кг, 2 кг и 10 кг. Различните покрития iglidur® се състоят основно от полимери, пълнители и твърди лубриканти. Комбинацията е индивидуална за всеки от покривните материали в зависимост от приложението. Отново в зависимост от приложението праховите покрития iglidur® се различават по характеристики като температурна устойчивост, устойчивост при плъзгане и износване и цвят.

Материалът iglidur IC-05 отговаря на специфичните за храните разпоредби на FDA и на EU10/2011 и следователно може да се използва напр. в хранително-вкусовата промишленост, в пълненето на напитки и опаковъчната индустрия.

Съдействие за реализацията на всеки проект

В производствената база на igus® годишно се провеждат над 10 000 теста, за да се анализира поведението на износване в най-различни сценарии. Това позволява на екипа на Хенлих да избере и предложи на своите клиенти оптималния и най-рентабилен материал за тяхното приложение и да им предостави цялостна помощ за реализацията на проекта им.
 
Клиентите имат възможността самостоятелно да нанесат покритието или да поверят тази задача на екипа на Хенлих. Могат да бъдат покрити детайли с размери до 3 х 1 х 1 м, както и да бъде предложен най-рентабилният метод на обработка спрямо размера на детайла.
 
Покритието iglidur® може да се нанася с дебелина от приблизително 60 - 120 µm. Различни дебелини на покритието също могат да бъдат възможни в зависимост от материала и качеството на повърхността на частите, които трябва да бъдат покрити.

Възможно е частично нанасяне на покритието върху детайла. Желаните зони, които не трябва да бъдат боядисани, се изолират съгласно спецификациите на клиента.
 
Покритията iglidur® не корозират, но е възможно да се получи корозия на детайла под тях, което да доведе до нарушаване на покритието. За да се избегне това, трябва да се използват корозионно устойчиви детайли.

Повече информация вижте тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хенлих ООД
4204 Царацово
Голямоконарско шосе 17
https://g.page/HennlichBulgaria
Тел.: +359 32 511 326 (327)
Тел./факс: +359 32 621 929
E-Mail: office@hennlich.bg
http://www.hennlich.bg

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   HENNLICH   iglidur   igus   прахови покрития  

Област: Бизнес  

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


е-книга Декарбонизация, април 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...