Industry Info  
Дебулко
Дебулко

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

ДеБулКо работи с вертикален фрезови център от последно поколение

ДеБулКо продължава да инвестира в нови технологии, за да отговори на клиентските изисквания за прецизност, бързина и качество на предлаганите продукти. Машината, която работи в производствената база на дружеството, е вертикалната фреза DMG MORI CMX1100V на световната машиностроителна компания DMG MORI. Вертикалният фрезови център е инсталиран в отдела за обработка на детайли.

За машината

Новата металорежеща машина на ДеБулКо се отличава с 4-осна обработка на детайлите с размери до 1100 х 560 х 510 мм и тегло до 1000 кг благодарение на голямата работна маса. Вертикалната фреза се отличава с вертикално разположен шпиндел, който е изключително мощен и бърз, за да гарантира по-качествена продукция.

Съвременните машини в индустриалното производство продължават да се усъвършенстват в автоматизацията и дигитализацията. DMG MORI CMX1100V е доказателство за това - машината е оборудвана с магазин с 30 различни инструмента, които се сменят автоматично и бързо при обработката на детайлите. 3D контролен панел DMG MORI SLIMline осигурява лесна работа и управление на машината, а дигиталните решения улесняват процеса на работа с нея. Фрезата разполага с IoT технологии: мониторинг в реално време, автоматични актуализации, дистанционна връзка със сервиза на производителя, който може да диагностицира настъпил проблем бързо и лесно.

Ползите от машината са точност и прецизност на детайлите, спестено време и разходи на нас и нашите клиенти, висока производителност и ефективност.

ДеБулКо е водещ производител на метални изделия за индустрията. Фирмата има собствена производствена база и затворен производствен цикъл. Инвестицията в модерно и качествено оборудване цели изработването на първокласни метални продукти на конкурентни цени и в кратки срокове на изпълнение и доставка.

Специалистите на компанията предлагат най-доброто решение за клиента съобразно неговите индивидуални изисквания и нужди. Затова и внедряването на нови металорежещи машини е от значение за производството на качествени детайли, което ще се отрази и на други процеси в дейността на ДеБулКо.

Ако Ви е нужна повече информация за услугите ни, можете да ни изпратите запитване на info@debulco.bg или да се свържете на телефон 0888 703887.

 

 

 

ДеБулКо ООД
Офис и производствена база
Мусачево 2139, ул. "Сердика" 1, 
тел.: 0888 703887
имейл: info@debulco.bg
www.debulco.bg

     
Източник: ДеБулКо

Ключови думи: ДеБулКо   DeBulCo   DMG MORI   машини   металообработка  

Област: Бизнес  

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии

OPS-Ingersoll представя новите стандарти в прецизната обработка на Деня на технологиите в Бурбах


GrindingHub 2024 Preview разкри акцентите на предстоящото изложение в Щутгарт


Walter обяви иновативно решение 3 в 1 за нарязване на резби


Шлайфането на заварени детайли в производството на ДеБулКо е роботизирано


FANUC пусна новата EDM машина ROBOCUT α–C800iC в Европа

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


е-книга Декарбонизация, април 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...