Industry Info  
Дебулко
Дебулко

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Висококачествени зъбни помпи за всяко приложение от Хенлих

Хенлих е официален представител на редица водещи европейски производители на зъбни помпи и може да предложи на българските фирми експертна помощ в избора на правилната зъбна помпа за всяко едно приложение.
 
В каталога на Хенлих фирмите могат да намерят висококачествени зъбни помпи на водещия италиански производител Varisco, чиито продукти са с доказано качество и надеждност. Зъбните помпи на Varisco също така са лесни за използване и поддръжка и имат широк обхват на приложение в химическата, хартиената, козметичната, хранително-вкусовата промишленост и други сектори.
 
Компанията предлага:

  • Зъбни помпи с външно зацепване серия GS/GN/GW – при този тип помпи водещото колело е монтирано върху задвижвания от мотора вал, зацепва се външно и така придава движението върху водимото зъбно колело. Тази конструкция е подходяща за ниски вискозитети и дебити и високи налягания.

 

 

  • Зъбни помпи с вътрешно зацепване серия V – при тях валът на помпата върти зъбен венец по периферията на работното пространство и движението се придава на паразитно зъбно колело, монтирано на предния капак на помпата. Двете работни колела са разделени с полумесец в корпуса на помпата. Тези зъбчати помпи са подходящи за високи вискозитети, дебити и температура;

 

 

  • Зъбни помпи с вътрешно зацепване от серия V CHOCO – подходящи за плавно и надеждно транспортиране на не кисели хранителни продукти с pH над 4,5 като шоколад, тесто, мармалад, кремообразен пълнеж, наред с битум, масла, греси, смола, козметични кремове и унгвенти. Конструкцията им позволява реверсивност, лесно регулиране на оборотите и възможност за дозиране, вграден байпасен клапан за предпазване на помпата и тръбното трасе, обогревна риза на капака и/или корпуса, специално уплътняване на вала при агресивни или запалими течности, взривобезопасно изпълнение и други.

 

 
Повече информация за гамата зъбни помпи, предлагани от Хенлих, вижте тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хенлих ООД
Пловдив 4002
ул. "Брезовско шосе" 147А,
Рота център, ет. 3
Тел.: +359 32 511 326 (327)
Тел./факс: +359 32 621 929
E-Mail: office@hennlich.bg
http://www.hennlich.bg

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   HENNLICH   Varisco   зъбни помпи  

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


Sales Club Conference 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...