Industry Info  
Дебулко
Дебулко

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Запазете сесия с LEGO® SERIOUS PLAY® с отстъпка до края на 2023 г.

Българската компания Learn Valley провежда уъркшопи въз основа на метода LEGO® SERIOUS PLAY®. От 2018 г. компанията работи активно с Асоциацията на обучителите по метода Lego Serious Play (Association of Master Trainers in the Lego Serious Play method) за популяризиране на метода в България и региона.

Предимства на метода LEGO® SERIOUS PLAY®

LEGO® SERIOUS PLAY® е инструмент за промяна, приложим както на управленско ниво, например за дефиниране на стратегията на организацията, за разработване на нов продукт и/или услуга, за формиране на ценностите на организацията, така и намира ефективно приложение на ниво екип и служител, чрез фасилитиране и разрешаване на екипни противоречия, изследване и валидиране на организационните ценности.
 
Едно от основните предимства на метода е, че той е отличен инструмент за опредметяване и визуализиране на размислите и въжделенията на участниците. Това е процесът, чрез който участниците споделят и описват мислите си чрез модели LEGO. Опредметяването и визуализирането чрез LEGO модели улеснява участниците да изследват, обсъждат и приемат на групово ниво онова, което е било изразено първоначално чрез индивидуален модел и история от всеки участник.

Казусът, който може да се адресира по време на един уъркшоп с LEGO® SERIOUS PLAY®, ще бъде анализиран от всеки член на екипа и всеки член на екипа ще може да допринесе за дефинирането на общо, споделено и най-важното, прието от всички решение за подобрението на съответния казус.

Уъркшоп LEGO® SERIOUS PLAY® за търговски екипи

Сертифицираните фасилитатори на Learn Valley са разработили няколко готови сценария за уъркшопи с LEGO® SERIOUS PLAY® за търговски екипи, за PM екипи, за Creative, за генериране на идеи, за мултинационални екипи и други.
 
Така например, в един уъркшоп LEGO® SERIOUS PLAY® със сценарий, насочен към проблематиката на търговската професия, участниците ще могат да адресират и преодолеят предизвикателствата, възникващи вследствие на теми като например ангажираност на клиентите, ефективност на продажбения процес, пазарна конкуренция, вътрешно сътрудничество и конкуренция, познание за продукта, възражения на клиентите, предизвикателства при работа от разстояние и др.
 
Една работилница LEGO® SERIOUS PLAY® ще осигури динамична и сигурна среда за диалог, в която търговците и екипите им ще могат да достигнат до валидни отговори и заключения, споделени ангажименти и изпълним план за осъществими следващи стъпки.
 
Свържете се с Learn Valley сега, за да планирате и запазите сесия с LEGO® SERIOUS PLAY® за Вашия екип с 10% отстъпка до края на 2023 г. Можете да се свържете с екипа на компанията на имейл dimitar.stoev@learnvalley.org или на телефон: +359 889 895 559.
 
Повече за услугите, предлагани от Learn Valley, можете да видите на адрес www.trainings1.com и на www.learnvalley.org.

 

 

 

 

 

 

 

 

Лърн Валей ООД
София 1000
Ул. "Екзарх Йосиф" 30 Б
Е: info@learnvalley.org
www.learnvalley.org

 

     
Източник: Learn Valley; Снимка: Unsplash/Justin Lim

Ключови думи: Learn Valley   LEGO SERIOUS PLAY   фасилитиране  

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


Sales Club Conference 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...