Industry Info  
Industry InfoSchneider ElectricФилкаб
Л-Клас
Последно от новини

13.12.2023   |   Walter Tools разработи нова сплав за инструменти за нарязване на канали


08.12.2023   |   ПУ Паисий Хилендарски търси доставчик на климатична и друга техника


08.12.2023   |   Откриха новата високотехнологична сграда на институт GATE


08.12.2023   |   Д-р инж. Димитър Белелиев стана почетен консул на Румъния в Пловдив


08.12.2023   |   Schneider Electric откри първата в България индустриална геотермална система

CAD PointСПЕЙСКАДАдара ИнженерингАмер Спортс
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Отключете потенциала на вашия екип с еднодневен уъркшоп LEGO® SERIOUS PLAY®

Българската компания Learn Valley провежда уъркшопи въз основа на метода LEGO® SERIOUS PLAY®. От 2018 г. компанията работи активно с Асоциацията на обучителите по метода Lego Serious Play (Association of Master Trainers in the Lego Serious Play method) за популяризане на метода в България и региона.

Какво е LEGO® SERIOUS PLAY® и как може да помогне на вашия бизнес?

LEGO® SERIOUS PLAY® е методология за фасилитиране, за взимане на екипни решения и ангажиране с изпълнението им, за адресиране на сложни и тежки казуси в конструктивна атмосфера, за достигане до индивидуални и групови прозрения.
 
Решаването на екипни казуси чрез метода за фасилитиране LEGO® SERIOUS PLAY® се основава на принципа, че всеки има какво да допринесе в една дискусия и при взимането на решения. Learn Valley нарича това "100% от хората участват в 100% от времето". След повече от 20 години след създаването му от концерна LEGO, методът за фасилитиране е доказал, че работи, независимо от фирмената или националната култура на участниците, техния пол и възраст.
 
Уъркшоп, базиран върху LEGO® SERIOUS PLAY®, може да бъде отлично допълнение към по-обща тиймбилдинг програма и/или целенасочена сесия, върху тема, която да адресира конкретни предизвикателства в екипа.
 
Уъркшопът може да допълни формулирането на стратегията на организацията и целеполагането за следващата година и/или може да бъде динамично допълнение към фирмено парти в края на 2023 г. Работният формат е много интензивен и ползотворен, работи се със специализирани сетове LEGO® SERIOUS PLAY® и резултатите за екипите са изключително положителни.
 
Работилницата LEGO® SERIOUS PLAY® е подходяща за всякакъв тип организации, от МСП до корпоративни екипи, които са готови и достатъчно смели да поискат (и да получат) обратна връзка от всеки член на екипа си във връзка с казусите, които ги вълнуват и тревожат.

Какво ще получи Вашият екип от участието си в един уъркшоп LEGO® SERIOUS PLAY®?

Казусът, който може да се адресира по време на един уъркшоп с LEGO® SERIOUS PLAY®, ще бъде анализиран от всеки член на екипа и всеки член на екипа ще може да допринесе за дефинирането на общо, споделено и най-важното, прието от всички решение за подобрението на съответния казус.
 
Сертифицираните фасилитатори на Learn Valley са разработили няколко готови сценария за уъркшопи с LEGO® SERIOUS PLAY® за търговски екипи, за PM екипи, за Creative, за генериране на идеи, за мултинационални екипи и други.
 
Продължителността на един уъркшоп е около 5 - 6 часа, като обикновено включва 2 сесии – сутрин и следобед. Оптималният брой на участниците в група е от 6 до 12. Уъркшопите могат да се водят на български и/или на английски език.
 
Свържете се с Learn Valley сега, за да планирате и запазите сесия с LEGO® SERIOUS PLAY®, за Вашия екип с 10% отстъпка до края на 2023 г. Можете да се свържете с екипа на компанията на имейл dimitar.stoev@learnvalley.org или на телефон: +359 889 895 559.
 
Повече за услугите, предлагани от Learn Valley, можете да видите на адрес www.trainings1.com и на www.learnvalley.org

 

 

 

 

 

 

 

 

Лърн Валей ООД
София 1000
Ул. "Екзарх Йосиф" 30 Б
Е: info@learnvalley.org
www.learnvalley.org

     
Източник: Learn Valley; Снимка: Unsplash/Jason Strull

Ключови думи: Learn Valley   LEGO SERIOUS PLAY   фасилитиране  

Fanuc
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Learn Valley
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...