Industry Info  
Industry InfoSchneider ElectricЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД
8 CELL
Последно от новини

25.06.2024   |   Български МСП могат да получат финансиране и експертна подкрепа за дигитализация на дейността си по програма DIGITRANS


24.06.2024   |   Ново производство на печатни платки за автомобилната индустрия стартира в Стара Загора


24.06.2024   |   Българска бизнес делегация с фирми от електронната индустрия посети Бавария


24.06.2024   |   Schneider Electric представи нова бяла книга за течно охлаждане в центрове за данни с изкуствен интелект


24.06.2024   |   Lapp модернизира дизайна и оптимизира производството на правоъгълните конектори EPIC

CAD PointСПЕЙСКАДАмер Спортс
Дебулко
Дебулко

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Отключете потенциала на вашия екип с еднодневен уъркшоп LEGO® SERIOUS PLAY®

Българската компания Learn Valley провежда уъркшопи въз основа на метода LEGO® SERIOUS PLAY®. От 2018 г. компанията работи активно с Асоциацията на обучителите по метода Lego Serious Play (Association of Master Trainers in the Lego Serious Play method) за популяризане на метода в България и региона.

Какво е LEGO® SERIOUS PLAY® и как може да помогне на вашия бизнес?

LEGO® SERIOUS PLAY® е методология за фасилитиране, за взимане на екипни решения и ангажиране с изпълнението им, за адресиране на сложни и тежки казуси в конструктивна атмосфера, за достигане до индивидуални и групови прозрения.
 
Решаването на екипни казуси чрез метода за фасилитиране LEGO® SERIOUS PLAY® се основава на принципа, че всеки има какво да допринесе в една дискусия и при взимането на решения. Learn Valley нарича това "100% от хората участват в 100% от времето". След повече от 20 години след създаването му от концерна LEGO, методът за фасилитиране е доказал, че работи, независимо от фирмената или националната култура на участниците, техния пол и възраст.
 
Уъркшоп, базиран върху LEGO® SERIOUS PLAY®, може да бъде отлично допълнение към по-обща тиймбилдинг програма и/или целенасочена сесия, върху тема, която да адресира конкретни предизвикателства в екипа.
 
Уъркшопът може да допълни формулирането на стратегията на организацията и целеполагането за следващата година и/или може да бъде динамично допълнение към фирмено парти в края на 2023 г. Работният формат е много интензивен и ползотворен, работи се със специализирани сетове LEGO® SERIOUS PLAY® и резултатите за екипите са изключително положителни.
 
Работилницата LEGO® SERIOUS PLAY® е подходяща за всякакъв тип организации, от МСП до корпоративни екипи, които са готови и достатъчно смели да поискат (и да получат) обратна връзка от всеки член на екипа си във връзка с казусите, които ги вълнуват и тревожат.

Какво ще получи Вашият екип от участието си в един уъркшоп LEGO® SERIOUS PLAY®?

Казусът, който може да се адресира по време на един уъркшоп с LEGO® SERIOUS PLAY®, ще бъде анализиран от всеки член на екипа и всеки член на екипа ще може да допринесе за дефинирането на общо, споделено и най-важното, прието от всички решение за подобрението на съответния казус.
 
Сертифицираните фасилитатори на Learn Valley са разработили няколко готови сценария за уъркшопи с LEGO® SERIOUS PLAY® за търговски екипи, за PM екипи, за Creative, за генериране на идеи, за мултинационални екипи и други.
 
Продължителността на един уъркшоп е около 5 - 6 часа, като обикновено включва 2 сесии – сутрин и следобед. Оптималният брой на участниците в група е от 6 до 12. Уъркшопите могат да се водят на български и/или на английски език.
 
Свържете се с Learn Valley сега, за да планирате и запазите сесия с LEGO® SERIOUS PLAY®, за Вашия екип с 10% отстъпка до края на 2023 г. Можете да се свържете с екипа на компанията на имейл dimitar.stoev@learnvalley.org или на телефон: +359 889 895 559.
 
Повече за услугите, предлагани от Learn Valley, можете да видите на адрес www.trainings1.com и на www.learnvalley.org

 

 

 

 

 

 

 

 

Лърн Валей ООД
София 1000
Ул. "Екзарх Йосиф" 30 Б
Е: info@learnvalley.org
www.learnvalley.org

     
Източник: Learn Valley; Снимка: Unsplash/Jason Strull

Ключови думи: Learn Valley   LEGO SERIOUS PLAY   фасилитиране  

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


Международен панаир Пловдив 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...