Industry Info  
Industry InfoSchneider ElectricЦИЕС
Л-Клас
Последно от новини

13.12.2023   |   Walter Tools разработи нова сплав за инструменти за нарязване на канали


08.12.2023   |   ПУ Паисий Хилендарски търси доставчик на климатична и друга техника


08.12.2023   |   Откриха новата високотехнологична сграда на институт GATE


08.12.2023   |   Д-р инж. Димитър Белелиев стана почетен консул на Румъния в Пловдив


08.12.2023   |   Schneider Electric откри първата в България индустриална геотермална система

CAD PointСПЕЙСКАДАдара ИнженерингАмер Спортс
Festo
Festo

Huawei Enterprise Roadshow 2023 представи устойчиви дигитални решения и в София

03.10.2023   |   Начало»Събития
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

София по традиция бе част от ежегодното пътуващо изложение на Huawei Europe Enterprise, което тази година преминава през 22 европейски държави под мотото "Digital & Green, Create New Value together" ("Дигитални и "зелени", създаваме нова стойност заедно").

 

Спирката на технологичния тур в столицата се състоя на 2 октомври на паркинга на бизнес парк "Мегапарк", бул. "Цариградско шосе", а екипът ни имаше възможността да се запознае отблизо с предимствата на най-актуалните решения на Huawei за опростена, високоефективна и нисковъглеродна дигитална трансформация в различни сфери и индустрии, включително производство, енергетика, транспорт, образование, финанси, правителствен сектор, електронно здравеопазване и др.

 

Зелените и интелигентни технологии на фокус

 

През целия ден български и международни експерти от компанията презентираха пред множеството посетители в модерния пътуващ демонстрационен център водещите към момента технологии във фирменото и партньорско портфолио за дигитализация на разнообразни приложения в центрове за данни, финансови институции, умни офиси, споделени работни пространства, търговски обекти, учебни заведения, интелигентни фабрики, хотели, малки и средни предприятия, системи за сигурност и др.

 

Вниманието на гостите бе насочено към иновативната платформа Datacom, за която Huawei получи отличие за лидерство през 2022 г. от Gartner Magic Quadrant, както и към най-авангардните и зелени решения на глобалната компания – Green Data Center и All-Optical Campus.

 

 

Акцент в програмата на еднодневното събитие беше и интересна и информативна презентация на специалисти от българския доставчик на информационни и комуникационни технологии PolyComp, партньор на Huawei Technologies, която протече под надслов #IdeaHub или "Хъб за идеи".

 

Интерактивни презентации и демонстрации

 

Специално за екипа ни Анастасиос Сидерис от Huawei Technologies и Здравко Димов от PolyComp разказаха повече за ключовите преимущества на някои от най-новите и популярни решения за центрове за данни на компанията, включително новаторската и високонадеждна архитектура F2F2X (Flash-to-Flash-to-Anything), разработена специално за финансови институции.

 

Специалистите подчертаха, че системите за съхранение на данни на Huawei разполагат с първата в бранша технология за многослойна рансъмуер защита (MRP), която изключително ефикасно предпазва чувствителната информация от злонамерени кибератаки. Предимство на фирмените решения в сегмента е и възможността за потребителите да използват едновременно NAS (Network-attached storage) и SAN (Storage area network) съхранение на данни.

 

На фокус в презентацията бяха системата за защита и съхранение OceanProtect, която позволява бързо архивиране и пълно възстановяване след бедствие, OceanStor Dorado All-Flash Storage, която комбинира иновативен хардуер, многостепенна надеждност и лесно управление за ускоряване на дигитализацията, системата за разширено съхранение OceanStor Pacific, която има за цел да изгради авангардна унифицирана платформа за данни, зеленото решение Full-Stack Data Center както и FTTO (Fiber To The Office) и FTTR (Fiber to The Room) технологиите за свързаност в умни офиси, лобита, зали и домове.

 

Експертите разказаха още за множеството успешни внедрявания на водещите технологии от портфолиото на Huawei в редица образователни, здравни, обществени и медийни организации в цяла Европа, както и за отличната обратна връзка, която получават от клиентите си.

 

Технологиите на Huawei пътуват из цяла Европа

 

Роушдоуто на Huawei тази година обхваща над 70 града на Стария континент, включително в Швеция, Дания, Франция, Португалия, Полша, Германия, Испания, Сърбия, Унгария, Холандия, Швейцария, Люксембург, Белгия, Норвегия, Финландия, България, Гърция, Турция, Румъния, Австрия, Чехия и Ирландия.

 

Основната цел на пътуващото изложение е да събира на едно място клиенти, партньори, специалисти и потребители, които се интересуват от последните иновации при технологиите и устройствата за дигитализация и устойчивост в бизнеса, индустрията и широк кръг от други сфери.

 

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: Huawei   Huawei Enterprise   Huawei Europe   Huawei Europe Enterprise Roadshow 2023   дигитализация   устойчивост   зелени технологии   центрове за данни  

Област: Технологии  

Fanuc
FANUC
Подобни статии

Nasekomo в стратегическо партньорство със Siemens за развитие на интелигентна насекомна индустрия 4.0


Уебинар разкрива възможности за бизнес в Япония в областта на IoT, ICT и дигитализацията


Конференция за умните машини и интелигентните софтуерни решения в индустрията предстои в Бургас


Може ли в бума на изкуствения интелект GaN да спаси гладните за енергия центрове за данни


Форум Иновации и технологии за устойчиво бъдеще предстои в Стара Загора

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Learn Valley
Последно от Събития
 
реклама
LDLearn Valley
Последно от Събития
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...