Industry Info  
Festo
Festo

Екофорум Save the Planet за Югоизточна Европа

13.04.2011   |   Предстоящо
 

Управлението на отпадъците и използването им като ресурс чрез рециклиране е приоритет в политиката на страните от региона на Югоизточна Европа. Основната цел на международната конференция и изложба за управление на отпадъците и рециклиране Save the Planet е да стимулира обмяната на опит и прилагането на нови технологии на регионалния пазар. Събитието е ефективно средство за директна комуникация и създаване на публично-частни партньорства.

Австрия - страна във фокус на форума

В партньорство с Търговската секция на Австрийско посолство в България
 
Австрия е една от водещите страни в сферата на управлението на отпадъците и рециклирането и нейният богат опит ще бъде представен по време на тридневния форум. През последните няколко години тези сектори регистрират двойно по-голям ръст в сравнение с другите. В Австрия отпадъците се използват като ценен ресурс, а рециклирането е традиционен и задължителен процес.

Изложбата

- 5 месеца преди откриването са резервирани площи за групови участия от Австрия,  Финландия, Словения и САЩ.
- Нова услуга, която организаторите предлагат, е уреждането на предварително уговорени срещи между посетители и изложители.
- Профилът на посетителите обхваща: представители на държавната и общинска администрация, собственици и управители на фирми, маркетинг специалисти, експерти в областта управление на отпадъци, рециклиране, екология, строителни предприемачи, финансови институции, инженерингови и консултантски фирми, ютилити компании, специалисти от сектор ВЕИ и др.

Конференцията

Холандия – стратегически партньор

В програмата ще бъдат включени темите:
- управление на отпадъците: технологии за третиране на отпадъци, депа, проектиране, строителство и контрол, компостиране, управление на отпадъците. В сесията “Eнергия от отпадъци” ще вземат участие лектори от Австрия, Германия, Великобритания, Канада, Полша, Словения, Сърбия, Швейцария, САЩ и Япония.
- рециклиране: превенции и ограничаване на отпадъците, рециклиране, тенденции, настоящи и бъдещи пазари, възможности и пречки за процеса рециклиране, бъдещето на процеса рециклиране.

Изложба
Конференция

Статистика от 2010 г.
Новини

Организатор: www.viaexpo.com

     
Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...