Industry Info  
Дебулко
Дебулко

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Кои са малките, но изключително важни компоненти за гладкото функциониране на аграрните и подемно-транспортните машини

Изключително разнообразното портфолио от решения за машиностроителната индустрия на Хенлих включва и богата гама от резервни части за аграрни и подемно-транспортни машини.
 
Инженерите на компанията представят селекция от незаменими продукти:

  • плъзгащи лагери от серия igludur;
  • шарнирни лагери от серия igubal;
  • смазочна техника и консумативи;
  • хидравлични уплътнители;
  • пружини на натиск и на опън.

Плъзгащи лагери с висока устойчивост на износване

Плъзгащите лагери от специализираната серия igludur издържат на големи натоварвания и се изработват от висококачествени полимери с добавени усилващи материали и твърди смазочни вещества. Налични са над 50 различни материала със специфични характеристики, подходящи и за най-взискателните приложения.
 
Моделите са подходящи за всички видове движения, като се използват предимно за осцилиращи. Приложими са също при екстремни натоварвания в хидравлични цилиндри, кофи на товарни машини, брани, прикачен инвентар, повдигащи маси и механизми, кранове и др.
 
Лагерите от серия igludur преминават продължителни детайлни тестове, за да се гарантира тяхната висока устойчивост на износване. Също така, като всички лагери с марка igus, те са устойчиви и на замърсяване и корозия. Лесни са за монтаж и не се нуждаят от допълнителна поддръжка или смазване.

Шарнирни лагери с много дълъг експлоатационен живот

Серията igubal на igus впечатлява с голямото разнообразие на модели, изработени от висококачествени полимери и неизискващи поддръжка и смазване. Шарнирните лагери от серията са устойчиви на корозия, прах, замърсявания и вибрации.
 
Друго тяхно важно преимущество е много дългият експлоатационен живот. Подходящи са за приложения при сглобяване или ремонт на сеялки, хедери, вършилки, лостови механизми, хидравлични цилиндри, електрокари, мотокари, джойстици и др.

Всички компоненти за надеждно смазване

За осигуряване на качествено смазване Хенлих предлага богат избор от компоненти за смазочни системи – от помпи със съответни типоразмери, разпределители, клапани, филтри, регулатори за налягане на потока, смазочни четки, дюзи, външни резервоари и акумулатори до пълначни помпи, дозатори, тръби, шлаухи, хидравлични връзки, масла и греси.
 
Инженерите на Хенлих също така изготвят и изпълняват индивидуални проекти за системи за централно мазане, извършват консултации и ремонти на вече съществуващи системи.

Над 3000 вида уплътнители

Хенлих разполага с изключително широка гама модели и размери уплътнители за хидравлични цилиндри, семеринги и О-пръстени, като от най-търсените от тях се поддържат количества на склад. Уплътнителите са с доказано високо качество и се изработват от материали, устойчиви на всякакви медии, от едни от най-големите производители на уплътнители в света – доказани лидери в бранша с над 100-годишна история.

Богата гама от пружини

Асортиментът на Хенлих включва и богата гама от пружини, включително натискови, опънови, щанцови, тарелчати, конусни, торсионни и т.н. В аграрните и подемно-транспортни машини пружините на натиск се използват при конструиране на кормилни управления за осигуряване налягането на притискателни дискове, докато пружините за опън най-често се използват в съединители и прикачен инвентар.
 
 

Повече за продуктите и услугите на Хенлих за машиностроителната индустрия вижте тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хенлих ООД
Пловдив 4002
ул. "Брезовско шосе" 147А,
Рота център, ет. 3
Тел.: +359 32 511 326 (327)
Тел./факс: +359 32 621 929
E-Mail: office@hennlich.bg
http://www.hennlich.bg

     
Източник: Хенлих; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Хенлих   HENNLICH   igludur   igubal   igus   лагери   уплътнители   пружини   смазочна техника   аграрни машини  

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


Sales Club Conference 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...