Industry Info  
Дебулко
Дебулко

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Хенлих представя четири вида дюзи с доказано качество, незаменими в приложения в производството на торове

Правилното оборудване е ключът към оптимизацията на процесите и повишаването на конкурентоспособността на всяко производствено предприятие. Предприятията от химическата промишленост и по-специално от торопроизводството не са изключение. За тях Хенлих предлага четири вида дюзи, незаменими в индустриалните процеси:

  • дюзи с езиче – оформят идеално равномерна струя, благодарение на която перфектно почистват филтър преси, сепаратори, скрубери и всякакви упорити замърсявания;
  • дюзи с плътен конус – осигуряват изключително равномерна пулверизация, като се характеризират със стабилен ъгъл на разпръскване независимо от промените в налягането;
  • снопови дюзи – разпределят течността равномерно върху голяма повърхност под формата на плътен конус и осигуряват фина пулверизация при големи дебити;
  • пневматични пулверизиращи дюзи – осигуряват изключително ефективна и фина пулверизация.

Висока ефективност дори при тежки условия на работа

Дюзите с езиче могат да бъдат от неръждаема стомана и месинг или от PVDF. Благодарение на конструкцията си се запушват трудно, а концентрираната им сила гарантира висока ефективност дори при тежки условия на работа. Могат да работят и с агресивни флуиди.
 

Много широк спектър от приложения

Хенлих предлага разнообразие от модели дюзи с плътен конус – аксиални и тангенциални, изработени от неръждаема стомана и месинг или неметални от PVDF. Характерни за тях са големите преходни сечения, които предпазват от запушване.
 
Моделите намират много широко приложение при процеси като измиване, охлаждане, почистване на твърди повърхности, охлаждане на газове и течности, потискане образуването на пяна, отделянето на газове от течности, оптимизиране на химични процеси, абсорбция и дестилация. Подходящи са за приложения в тежки условия, включително и с агресивни флуиди.

Модели от неръждаема стомана и месинг

Сноповите дюзи са от неръждаема стомана или месинг. Подходящи са за охлаждане на газове и твърди повърхности, защита от прегряване, подобряване на химична реакция чрез увеличаване на контактната повърхност, отделяне на хлор и прахоулавяне.
 
Хенлих предлага метални пневматични пулверизиращи дюзи, изработени от неръждаема стомана и месинг. Работят с малки дебити, но имат широк диапазон на регулиране. Моделите могат да разпръскват вискозни и съдържащи твърди частици течности. Особено подходящи са при охлаждане и третиране на газове, оптимизиране на физико-химични процеси, изсушаване на вискозни флуиди чрез пулверизация и разпрашаване.

Богата гама от индустриални дюзи

Хенлих предлага над 20 000 вида индустриални дюзи с доказано качество от най-големия производител в Европа със 100-годишна история зад гърба си, като търговците-инженери на компанията са подготвени да предложат най-подходящия модел за конкретното приложение.
 
Всяка една дюза в портфолиото на Хенлих е преминала детайлни тестове както в лабораторни условия, така и на терен. Фирмата поддържа количества на склад от най-търсените модели и предлага кратки срокове на доставка за останалите. Екипът на Хенлих отговаря на всяко получено запитване до 24 часа.
 

 
Повече за портфолиото от продукти за химическата промишленост на Хенлих вижте тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хенлих ООД
Пловдив 4002
ул. "Брезовско шосе" 147А,
Рота център, ет. 3
Тел.: +359 32 511 326 (327)
Тел./факс: +359 32 621 929
E-Mail: office@hennlich.bg 
http://www.hennlich.bg

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   HENNLICH   дюзи   торопроизводство   химическа промишленост  

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


Sales Club Conference 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...