Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Продукти на igus осигуряват комфорт и стил в пилотската кабина на българския жирокоптер

Ники Ротор Авиейшън е единственият производител на жирокоптери в България. При проектирането на своя иновативен летателен апарат компанията търси леко, удобно и лесно за монтаж решение за позиционирането на пилотската седалка. Намира точно това, което търси с помощта на инженерите от Хенлих.

Автожирът, познат още като жирокоптер, е лек, маневрен и надежден летателен апарат, който комбинира предимствата на самолет и хеликоптер. Конструкцията на този вид летателни апарати включва материали и продукти с малко тегло, лесни и удобни за монтаж и употреба, които не се нуждаят от допълнителна поддръжка. В същото време компонентите на машината трябва и естетически да подхождат на иновативния й дизайн. Ники Ротор Авиейшън се обръща към Хенлих за решение за управлението на пилотската седалка, което да отговаря на всички тези условия.

Инженерите на Хенлих предлагат линейни направляващи и лагери на igus, чийто официален дистрибутор в България е фирмата. Релсите са произведени от анодизиран алуминий и се отличават с олекотен дизайн и лесен монтаж, а танкетите не се нуждаят от смазване и поддръжка, като така изцяло отговарят на изискванията на клиента.

Хенлих също така предоставя и монтира специален кът на igus в конструкторския отдел на Ники Ротор Авиейшън. В него на разположение на конструкторите са каталози, брошури и реални мостри на продуктите на igus, които да им помагат в процеса на конструиране.

Българският производител на жирокоптери е изключително доволен от предложеното от Хенлих решение и безпроблемната работа на избраните продукти на igus. Пилотската седалка на иновативния летателен апарат се позиционира бързо и лесно, а фактът, че продуктите не се нуждаят от допълнително смазване и поддръжка ги прави перфектни за това приложение.

Повече за проекта вижте тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хенлих ООД
Пловдив 4002
ул. "Брезовско шосе" 147А,
Рота център, ет. 3
Тел.: +359 32 511 326 (327)
Тел./факс: +359 32 621 929
E-Mail: office@hennlich.bg 
http://www.hennlich.bg

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   HENNLICH   igus   линейни направялващи   лагери   танкети   самолетостроене   жирокоптери   Ники Ротор Авиейшън  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...