Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Хенлих предлага богата гама от продукти за земеделска механизация

Съвременното земеделие е в постоянен процес на модернизация и автоматизация с цел подобряване на производителността и качеството и пестене на човешки труд. Състоянието на машините и възможността им да работят ефективно по-дълго са от ключово значение за успеха на земеделските стопанства. Със своя опит и познания инженерите на Хенлих могат да им предложат подходящи решения и продукти, необходими за постигането на тази цел.
 
Асортиментът на компанията включва решения като въздушно-маслени охладители, хидравлични акумулатори, уплътнителни елементи и смазочни решения, необходими за преодоляване на различни проблеми, възникващи в хода на експлоатацията на земеделската механизация.

Въздушно-маслени охладители

Сериозен и често срещан проблем при работата с хидравлични машини, особено през активния летен сезон, е загряването на хидравличното масло. Принципно потребителите могат да преоразмерят системата с по-голям резервоар с повече хидравлично масло, за да избегнат прегряването му. Този подход обаче е скъп и не особено практичен. Хенлих има по-добро решение – гамата въздушно-маслени охладители на HENNLICH Cooling Technologies, отличаваща се с:

  • гъвкав дизайн;
  • здрава конструкция;
  • устойчивост на неблагоприятни климатични условия, натоварвания и прах;
  •  множество специални решения и разнообразие от аксесоари.

Мембранни и балонни хидроакумулатори

Хидравличните акумулатори намират широко приложение в различни видове системи – както ниско-, така и високонапорни, като функцията на акумулатора може да се различава в зависимост от мястото и начина на свързването му. Този тип устройства служат като разширителни съдове, автономни източници на хидравлична енергия, демпфери на колебания по дебит и налягане, устройства за предпазване на системите от хидравлични удари, устройства за увеличаване бързодействието на захранваните консуматори и като регенеративни устройства.
 
Хенлих препоръчва мембранните и балонните хидроакумулатори с марка HENNLICH. Фирмата предлага богат избор от материали на корпуса – въглеродна или неръждаема стомана, и балона/мембраната – NBR, EPDM, FKM и др. Моделите са с обем до 50 l и работно налягане до 350 bar. Доставят се незаредени с азот.

Уплътнителни елементи

Факт е, че уплътнителните елементи са неизменна част от всяка машина. Затова Хенлих предлага богата гама от хидравлични и пневматични уплътнители – от О-пръстени, статични, динамични и ротационни уплътнители до необходимите инструменти за монтаж и демонтаж. Инженерите на Хенлих препоръчват иновативни продукти като чистач А844 с двойни устни за приложения в силно замърсена среда и двоен чистач с разтоварващи мембрани А846 за оптимална защита от проникване на влага отвън в машини с високи скорости и тактови честоти.

Смазочна техника

Хенлих предлага и цялостни решения в смазващите процеси – от изграждане на индивидуални проекти за системи за централно мазане през монтаж, поддръжка и сервиз до доставяне на компоненти за смазване. Фирмата предлага голям избор от масла и греси, смазочна техника за обработка на повърхнини и системи за дозиране.
 
Специалистите на Хенлих са на разположение за консултации и съдействие при избор на най-подходящото решение за всяко приложение.
 
Повече за предлаганите от Хенлих продукти за земеделски производители вижте тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хенлих ООД
Пловдив 4002
ул. "Брезовско шосе" 147А,
Рота център, ет. 3
Тел.: +359 32 511 326 (327)
Тел./факс: +359 32 621 929
E-Mail: office@hennlich.bg 
http://www.hennlich.bg

     
Източник: Хенлих; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Хенлих   HENNLICH   земеделски машини   въздушно-маслени охладители   хидроакумулатори   уплътнители   смазочна техника   А844   А846  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...