Industry Info  
Industry InfoSchneider ElectricЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД
Последно от новини

23.04.2024   |   Phoenix Contact и Festo обявиха стратегическо партньорство за разработката на нова генерация интелигентни устройства


23.04.2024   |   Конференция на Конфиндустрия България представи добри практики в сферата на устойчивите бизнес модели


23.04.2024   |   Три инвестиционни проекта за 115 млн. лв. получиха одобрението на Общинския съвет на Бургас


23.04.2024   |   NearSoft представя последната версия на МОМ4 на водещото изложение в сферата на дигитализацията Beyond в Солун


23.04.2024   |   Quectel представи нови серии високоефективни 5G, GNSS и комбинирани антени

CAD PointСПЕЙСКАДАмер Спортс
Дебулко
Дебулко

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Хенлих предлага богата гама от продукти за земеделска механизация

Съвременното земеделие е в постоянен процес на модернизация и автоматизация с цел подобряване на производителността и качеството и пестене на човешки труд. Състоянието на машините и възможността им да работят ефективно по-дълго са от ключово значение за успеха на земеделските стопанства. Със своя опит и познания инженерите на Хенлих могат да им предложат подходящи решения и продукти, необходими за постигането на тази цел.
 
Асортиментът на компанията включва решения като въздушно-маслени охладители, хидравлични акумулатори, уплътнителни елементи и смазочни решения, необходими за преодоляване на различни проблеми, възникващи в хода на експлоатацията на земеделската механизация.

Въздушно-маслени охладители

Сериозен и често срещан проблем при работата с хидравлични машини, особено през активния летен сезон, е загряването на хидравличното масло. Принципно потребителите могат да преоразмерят системата с по-голям резервоар с повече хидравлично масло, за да избегнат прегряването му. Този подход обаче е скъп и не особено практичен. Хенлих има по-добро решение – гамата въздушно-маслени охладители на HENNLICH Cooling Technologies, отличаваща се с:

  • гъвкав дизайн;
  • здрава конструкция;
  • устойчивост на неблагоприятни климатични условия, натоварвания и прах;
  •  множество специални решения и разнообразие от аксесоари.

Мембранни и балонни хидроакумулатори

Хидравличните акумулатори намират широко приложение в различни видове системи – както ниско-, така и високонапорни, като функцията на акумулатора може да се различава в зависимост от мястото и начина на свързването му. Този тип устройства служат като разширителни съдове, автономни източници на хидравлична енергия, демпфери на колебания по дебит и налягане, устройства за предпазване на системите от хидравлични удари, устройства за увеличаване бързодействието на захранваните консуматори и като регенеративни устройства.
 
Хенлих препоръчва мембранните и балонните хидроакумулатори с марка HENNLICH. Фирмата предлага богат избор от материали на корпуса – въглеродна или неръждаема стомана, и балона/мембраната – NBR, EPDM, FKM и др. Моделите са с обем до 50 l и работно налягане до 350 bar. Доставят се незаредени с азот.

Уплътнителни елементи

Факт е, че уплътнителните елементи са неизменна част от всяка машина. Затова Хенлих предлага богата гама от хидравлични и пневматични уплътнители – от О-пръстени, статични, динамични и ротационни уплътнители до необходимите инструменти за монтаж и демонтаж. Инженерите на Хенлих препоръчват иновативни продукти като чистач А844 с двойни устни за приложения в силно замърсена среда и двоен чистач с разтоварващи мембрани А846 за оптимална защита от проникване на влага отвън в машини с високи скорости и тактови честоти.

Смазочна техника

Хенлих предлага и цялостни решения в смазващите процеси – от изграждане на индивидуални проекти за системи за централно мазане през монтаж, поддръжка и сервиз до доставяне на компоненти за смазване. Фирмата предлага голям избор от масла и греси, смазочна техника за обработка на повърхнини и системи за дозиране.
 
Специалистите на Хенлих са на разположение за консултации и съдействие при избор на най-подходящото решение за всяко приложение.
 
Повече за предлаганите от Хенлих продукти за земеделски производители вижте тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хенлих ООД
Пловдив 4002
ул. "Брезовско шосе" 147А,
Рота център, ет. 3
Тел.: +359 32 511 326 (327)
Тел./факс: +359 32 621 929
E-Mail: office@hennlich.bg 
http://www.hennlich.bg

     
Източник: Хенлих; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Хенлих   HENNLICH   земеделски машини   въздушно-маслени охладители   хидроакумулатори   уплътнители   смазочна техника   А844   А846  

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


е-книга Декарбонизация, април 2024
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...