Industry Info  
Дебулко
Дебулко

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Незаменими продукти за хранително-вкусовата промишленост

Повече от 17 години Хенлих помага на фирмите от хранително-вкусовата промишленост да оптимизират производствените процеси и да намаляват разходите и човешкия труд, като им предлага индивидуални решения, изпълнени с качествени продукти от над 50 европейски и глобални производители.
 
Портфолиото на компанията включва някои незаменими продукти за хранително-вкусовата промишленост, които условно могат да бъдат разделени на три групи:

  1. продукти, осигуряващи прецизност, бързина и спазване на стриктни хигиенни стандарти;
  2. продукти, осигуряващи ефективност на производствените процеси и безопасност за хората;
  3. консумативи за висока функционалност.

Прецизност, бързина и спазване на стриктни хигиенни стандарти

В първата група специално внимание заслужават специализираната серия кабеловодещи вериги e-chain TH3, проектирана според стандартите за хигиенен дизайн, лесните за подмяна полимерни лагери igus, които не корозират, не се нуждаят от смазване и имат 8 пъти по-дълъг живот спрямо металните си аналози, и линейните модули SHT, които издържат на високо натоварване и не се нуждаят от смазване.
 
Хенлих предлага и богата гама от прецизни дюзи, които осигуряват равномерното разпределение на течност или въздух под налягане, наред с иновативните миещи глави Lechler, открояващи се с модерен дизайн и голям избор на размери и материали.

Ефективност на производствените процеси и безопасност за хората

Към втората група продукти се отнасят промишлените бъркалки, с които се осигурява качество на произвежданите продукти и удобство и безопасност в работните процеси. Така например универсалната серия PROMI е подходяща за разбъркване на разтвори, напитки, добавки, овкусители, мазнини и др.
 
Хенлих предлага още люкове за наблюдение и осветление към тях за по-добра видимост на процесите и осигуряване на безопасност на служилите при работа в специфични и опасни условия. За приложения в хранително-вкусовата промишленост фирмата препоръчва модела DIN 28120, който е изцяло изработен от неръждаема стомана с одобрени от FDA уплътнения, както и винтов люк за наблюдение серия MV DIN 11851.
 
Сред продуктите, осигуряващи безопасността на процесите в хранително-вкусовата промишленост, са и индустриалните помпи. Така например центробежните помпи с магнитен съединител гарантират безопасно транспортиране на агресивни и опасни химикали, които са неизменна част от високата хигиена в хранителните производства. Специално за производството на шоколад Хенлих препоръчва зъбни помпи с вътрешно зацепване, снабдени със сертификат за ХВП.

Незаменими консумативи

Сред незаменимите консумативи за висока функционалност, предлагани от Хенлих, са качествените пружини с разнообразни форми и размери за нуждите на всяко производство и богата гама от уплътнителни елементи за осигуряване на надежден и безотказен работен цикъл на всяка машина.
 
Инженерите на Хенлих са на разположение за безплатна консултация за избор на подходящите продукти, съобразени със спецификите на конкретните технологични процеси. Качеството на продуктите е гарантирано.
 
Повече за предлаганите от Хенлих продукти за хранително-вкусовата промишленост вижте тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хенлих ООД
Пловдив 4002
ул. "Брезовско шосе" 147А,
Рота център, ет. 3
Тел.: +359 32 511 326 (327)
Тел./факс: +359 32 621 929
E-Mail: office@hennlich.bg 
http://www.hennlich.bg

 

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   HENNLICH   хранително-вкусова промишленост  

Fanuc
ABB Bulgaria
FANUC
Подобни статии
Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


Международен панаир Пловдив 2024
Automotive Cluster
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитияЕкспертноКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...