Industry Info  
Festo
Festo

Messe Muenchen планира 13 изложения през 2023 г.

27.01.2023   |   Начало»Бизнес
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

След загубите, инкасирани през 2020 и 2021 г., в края на 2022 г. Messe Muenchen обяви положителни прогнозни резултати за изминалата година – продажби от над 400 млн. евро и брутна печалба от над 100 млн. евро.

Ръководството на компанията обаче предупреди, че въпреки големия брой планирани изложения, 2023 и 2024 г. няма да донесат резултатите, постигнати през 2022 г. Причините за това са ограниченията в икономическата активност, проблемите в снабдителните вериги, липсата на енергийна сигурност и др.

През 2023 г. Messe Muenchen планира 13 изложения в Германия и 40 в други страни, както и 91 гостуващи събития и конференции. Панаирната година стартира през февруари с туристическото изложение f.re.e.

След четиригодишно прекъсване през април на живо се завръща международното изложение за архитектура, материали и системи BAU. Събитието ще заеме 18 зали и ще се фокусира върху теми като климатичните промени, дигиталната трансформация, домовете на бъдещето, ресурси и рециклиране.

През май ще се проведе изложението за решения за логистика, транспорт и управление на снабдителните вериги transport logistic, което ще се разгърне на изложбена площ от около 110 000 кв. м.

От 27 до 30 юни за първи път заедно ще се проведат automatica и LASER World of PHOTONICS, а през юли изложението за дигитални решения за строителството digitalBAU ще се проведе за първи път във формат конференция със съпътстващо изложение.

Второто издание на IAA MOBILITY е планирано за септември. Програмата от собствени събития на Messe Muenchen в Германия ще приключи с EXPO REAL, productronica и ISPO Munich.

     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   изложения  

Област: Бизнес  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Последно от Бизнес
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...