Industry Info  
Festo
Festo

Архитектурно-строителна седмица 2023 ще се проведе от 29 март до 1 април - 20.01.2023

20.01.2023   |   Начало»Предстоящо

Интер Експо Център обяви датите за провеждането на тазгодишното издание на Архитектурно-строителната седмица и новостите, свързани с формата и програмата. Изложението ще посреща посетители от 29 март до 1 април.

23-ата Архитектурно-строителна седмица ще се проведе паралелно с АТЕСТ Експо, Green Energy и ЕКСПОМЕБЕЛ, като общата изложбена площ ще надхвърли 19 000 кв. м.

Всяка изложбена зала ще бъде посветена на конкретни компоненти в строителството. В отделни пространства посетителите ще могат да видят събрани на едно място решения за довършителни дейности, врати, прозорци и фасади, дървени конструкции, строително оборудване и механизация, вертикално планиране и ландшафт, индустриално строителство и оборудване, сградна автоматизация, ОВК.

Превърнало се в неделима част от Архитектурно-строителната седмица, Green Energy ще покаже високотехнологични и ефективни решения за съвременното строителство с фокус върху потенциала на енергийната ефективност, възобновяемата енергия, управлението на отпадъците и рециклирането им, интелигентни системи, електромобилността, посочват организаторите.

АТЕСТ Експо ще се проведе в сътрудничество с Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ) и ще представи впечатляващи машини от сегментите на строителната, минната и горската техника.

За втора поредна година паралелно с Архитектурно-строителната седмица ще се състои изложението ЕКСПОМЕБЕЛ, което ще насочи вниманието към мебелната промишленост, обзавеждането и интериорния дизайн. В програмата му са включени събитията DIBLA Design Awards 2022 и Conceptual Talks.

Архитектурно-строителна седмица 2023 ще се проведе с подкрепата на редица браншови организации – Камарата на строителите в България, Камарата на архитектите в България, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, Българската асоциация за изолации в строителството, Българската асоциация на фасадната индустрия, Асоциацията на търговците на едра строителна техника, Националната асоциация на строителните предприемачи, Българския съвет за устойчиво развитие, Националната компания индустриални зони, Българската агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Архитектурно-строителна седмица  

Област: Предстоящо  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Предстоящо
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...