Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Хенлих предлага най-предпочитаните от българските предприятия видове нагреватели за галваника

Внимателният подбор и използване на нагревна техника е от изключително значение в галваничните предприятия и производствата на галванични линии и машини за галваника. За да отговори на високите изисквания на сектора, Хенлих предлага богат избор от продукти и материали за нагреватели, което ги прави подходящи за приложения във всякакви разтвори в галваничната практика. Наред с висококачествено оборудване, Хенлих предлага и индивидуален подход и решения спрямо конкретната ситуация, като може да изчисли и необходимата мощност от нагреватели за отопление на конкретна вана.
 
Офертата на Хенлих включва най-предпочитаните от българските производствени предприятия видове нагреватели – потопяеми нагреватели за директно нагряване, навити тефлонови нагреватели и плоски топлообменници.
 
Потопяемите нагреватели за директно нагряване се отличават с устойчивост на агресивни киселинни и алкални разтвори, като могат да се използват за почти всички процесни флуиди. Моделите са съставени от тръба, чийто материал може да бъде от техническо, кварцово стъкло, порцелан, неръждаема стомана, титан или тефлон. Шансът за изгаряне на нагревателя е сведен до минимум, защото няма зони с прекомерно нагряване.
 
Навитите тефлонови нагреватели са подходящи за силно агресивни вещества, като могат да се монтират отстрани или на дъното на ваната.
 
Плоските топлообменници се изработват по задание на клиента от неръждаема стомана или титан. Работят както с горещи, така и със студени флуиди. Благодарение на плоския си дизайн създават силен поток на топлообменната среда, заемат по-малко място и са по-леки. Моделите осигуряват по-равномерно и по-хомогенно темпериране. Хенлих предлага варианти с разнообразни възможности на тип и позиция на свързване с габаритни размери, изцяло съобразени с предварително поставените изисквания. Комбинацията от тези фактори води до 50% по-ниски разходи в сравнение със стандартни тръбни топлообменници.
 
Хенлих работи единствено с доставчици с доказано качествени продукти. Тя е официален представител на водещия немски производител на техника за нагряване с над 60 години опит в сферата Mazurczak и специалиста в производството на нагревни саморегулиращи се кабели, нагревни маркучи, нагревни подложки и ленти Thermocoax Isopad.

Повече за предлаганите от Хенлих нагреватели за галваника вижте тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хенлих ООД
Пловдив 4002
ул. "Брезовско шосе" 147А,
Рота център, ет. 3
Тел.: +359 32 511 326 (327)
Тел./факс: +359 32 621 929
E-Mail: office@hennlich.bg 
http://www.hennlich.bg

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   HENNLICH   Mazurczak   Thermocoax Isopad   нагреватели   галваника   топлообменници  

Област: Бизнес  

Редактор:
Мира Станкова
Мира Станкова
Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...