Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс стана официален дистрибутор на шпиндел моторите на HSD

Мехатроникс стана официален дистрибутор на италианския производител на шпиндел мотори HSD в България и региона. Двете компании имат дългогодишни партньорски отношения, като скоро Мехатроникс ще може да предложи широка гама от шпиндел мотори на склад за нуждите на своите клиенти от региона, включително Северна Македония и Румъния.
 
HSD е водещ производител на шпиндели с производствени бази в различни страни по света. Продуктовата й гама може условно да се раздели на две групи – шпиндел мотори и въртящи се маси. Шпиндел моторите са подходящи за приложения в обработката на дърво, метал, алуминий, композити, камък и стъкло. Въртящите се маси се предлагат в стандартно изпълнение, наред с въртящо-накланящи се за вграждане в малки и големи металорежещи машини.
 
Основни принципи в бизнес стратегията на HSD са постоянното самоусъвършенстване и инвестиции в иновации и нови разработки с цел продуктите на компанията да отговарят на постоянно нарастващите изисквания на клиентите.


Шпинделите се отличават от стандартните електродвигатели със своята по-висока степен на равномерност и точност на въртене при високи скорости от 3000 до 50 000 оборота. На работния вал на шпиндела са монтирани специални лагери с висок клас на точност. Благодарение на високата твърдост и термоустойчивостта на керамиката използваните керамични лагери са 5 до 10 пъти по-трайни в сравнение със стоманени алтернативи.
 
Технически характеристики:

  • Мощност: 0,65 - 50 kW;
  • Напрежение: 220 V 50 Hz или 380 V 50 Hz;
  • Диапазон на работната скорост: до 50 000 rpm;
  • Тип охлаждане: въздушно или течно;
  • Модели с автоматична смяна на инструмента.

 
В етапите на сглобяване всеки един компонент се подлага от експертите по контрол на качеството в компанията средно на 160 междинни проверки и изпитания. HSD гарантира качеството на своите продукти през целия им жизнен цикъл, като предлага високо равнище на обслужване на своите клиенти.
 
Затова ние от Мехатроникс с радост ще посрещнем Вашите запитвания и ще предоставим компетентни консултации въз основа на нуждите и очакванията Ви.

 

 

 

 

 

Мехатроникс ООД
Пловдив  4004
бул. "Кукленско шосе" 17, хале 7 
Тел.: 032 395989; 032 676656
Моб.: 0887606065 
Е-mail: sales@mechatronics.bg
https://www.delta-electronics.bg/

     
Източник: Мехатроникс

Ключови думи: Мехатроникс   Mechatronics   HSD   шпиндели   шпиндел мотори  

Редактор:
Мира Станкова
Мира Станкова
Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...