Industry Info  
Festo
Festo

Хенлих кани българските инженери да се включат в международния конкурс manus - 10.01.2023

Международният конкурс manus отново търси индустриални приложения на полимерни лагери, открояващи се със своята техническа и икономическа ефективност, креативност на разработчика и иновативен дизайн. Целта на инициативата е да се демонстрират техническите предимства на полимерните машинни елементи.

Организатори на конкурса са igus, Deutsche Messe, Werkzeugbau Akademie, сп. Industrieanzeiger, WTWH Media и Кьолнският университет за приложни науки. Като официален представител на igus Хенлих подкрепя българските инженери и ще съдейства за регистрацията им в надпреварата.

"Ние знаем колко успешно реализирани проекти има в България, защото сме имали възможността да работим по тяхното създаване. Ще се радваме отново да видим българското участие в този международен конкурс и ще стискаме палци!", заявиха от Хенлих България.

Участниците, заели първите три места ще получат съответно Златен manus и парична награда от 5000 евро, Сребърен manus и парична награда от 2500 евро и Бронзов manus и парична награда от 1000 евро. Тази година отново ще бъде връчен и Зелен manus и парична награда от 1000 евро на проекта, който се отличава със своята устойчивост.

Всички победители ще получат и безплатен маркетингов пакет от рекламната агенция на igus, състоящ се от потребителски доклад, включващ най-високо класиране в избрани индустриални медии (DACH + международни), видео материал и права за лого.

Проектите ще бъдат оценявани от независимо жури, съставено от професионалисти от сферата на научните изследвания, специализираната преса и производството. Смелостта и креативността са ключови качества, които журито търси и които водят до висока оценка. Затова кандидатите трябва да изяснят в презентацията си защо са проявили въображение и смелост в приложението си и защо то е успешно именно благодарение на полимерните плъзгащи лагери. Ще се разглеждат само приложения, при които лагерните елементи са изцяло полимерни, като трябва да има поне една функционална версия на приложението, в която са очевидни техническите предимства на полимерните плъзгащи лагери.

Можете да заявите участие до 10 февруари 2023 г. тук.

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   HENNLICH   manus   igus   полимерни лагери   конкурси  

Област: Събитията  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Мехатроникс
АББ България ЕООД
 
реклама
LDEвромаркет компресорс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...