Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Изградена от Хенлих ПСОВ помага на български производител да постигне целите си за устойчивост

През 2020 г. фирма Хенлих реализира за свой клиент – производител на велосипедни стойки, проект за проектиране и изграждане на пречиствателна станция за отпадъчни води от галванично производство. Изградената ПСОВ е пусната в експлоатация през ноември 2020 г. и доставеното от Хенлих оборудване все така работи безпроблемно, без сериозни повреди или откази.
 
Реализацията на проекта започва с консултация и набелязване на компонентите, които Хенлих може да достави и монтира. Важно изискване на клиента е възможността изпълнителят на проекта да може да осигури гаранционна и следгаранционна поддръжка на доставените продукти, с което да осигури продължителна и надеждна работа на пречиствателната станция.
 
Следвайки технологичната схема и проектните данни, Хенлих подбира най-подходящите помпи, бъркалки и окомплектовка. Доставеното оборудване включва дозиращи комплекти с мембранни помпи за химикали за корекция на pH, центробежни неметални самозасмукващи помпи, пропелерни бъркалки, ексцентър-шнекова помпа, двойномембранна пневматична помпа и проточен магнито-индуктивен дебитомер.

Дозиращите комплекти с мембранни помпи за химикали за корекция на pH са напълно окомплектовани и готови за употреба, като позволяват управление чрез външен аналогов сигнал от процесната автоматика. Центробежните неметални самозасмукващи помпи подават замърсените води към неутрализационните вани. В тях пропелерните бъркалки осигуряват равномерно разтваряне на химикалите и постигане на отлични параметри на отпадъчната вода. Ексцентър-шнековата помпа захранва филтър-пресата, за да се получава възможно най-суха утайка, което да намали разходите по нейното обезвреждане. Двойномембранната пневматична помпа спомага аварийно източване на ваните и резервоарите. Проточният магнито-индуктивен дебитомер измерва цялото количество отпадъчни води. Всички изделия са специално конфигурирани спрямо агресивната работна среда.
 
В резултат клиентът получава желаното съоръжение и сигурността, че може да разчита на фирма Хенлих за поддържане на доброто функционално състояние на оборудването.
 
Повече за проекта вижте тук.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Хенлих ООД
Пловдив 4002
ул. "Брезовско шосе" 147А,
Рота център, ет. 3
Тел.: +359 32 511 326 (327)
Тел./факс: +359 32 621 929
E-Mail: office@hennlich.bg 
http://www.hennlich.bg 

 

     
Източник: Хенлих

Ключови думи: Хенлих   HENNLICH   ПСОВ   помпи   дебитомери   бъркалки  

Област: Бизнес  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...