Industry Info  
Festo
Festo

Десетото издание на изложението за технологии за чисти помещения Cleanzone привлече 1500 посетители - 07.12.2022

07.12.2022   |   Начало»Събития
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Юбилейното, десето издание на международното търговско изложение за технологии за чисти помещения Cleanzone привлече 1500 посетители от 38 държави, съобщават организаторите от Messe Frankfurt. В събитието на 23 и 24 ноември 2022 г. се включиха 82 изложители от 17 страни.

Освен от Германия, голям брой посетители пристигнаха от Нидерландия, Турция, Швейцария, Ирландия, Франция, Великобритания, Италия, Австрия, Чехия и Швеция. Посетителите от чужбина бяха около 30%. По-голямата част от посетителите бяха представители на фармацевтичната индустрия, микроелектрониката и биотехнологиите.

Търсенето на решения за чисти помещения за редица приложения расте – от производството на филтри и защитно облекло, разработката на медикаменти до необходимостта от налагането на завишени мерки за хигиена и цялостна защита от замърсяване, посочват организаторите и отбелязват, че една от най-важните теми за участниците са били решенията, които спомагат да се избегне спиране на производството по време на кризи. Cleanzone 2022 предложи решения на всички тези проблеми. Това е отразено и в проучването сред посетителите, чиито резултати са значително по-добри в сравнение с предходното издание от 2019 г. Според проучването 91% от посетителите са доволни като цяло от посещението си на Cleanzone 2022 (през 2019 г. техният дял е 85%), 87% са доволни от показаните продукти и услуги (през 2019 г. техният дял е 84%) и 46% от посетителите планират да инвестират в технологии за чисти помещения (през 2019 г. техният дял е бил 46%).

Сред акцентите в конферентната програма бяха водещи теми като автоматизация и снабдителни вериги, нови стандарти и модерни концепции за чисти помещения, устойчивост, интралогистика, развитие на млади таланти и др.

Следващото издание на Cleanzone ще се проведе на 25 и 26 септември 2024 г. във Франкфурт.

     
Източник: Messe Frankfurt; Снимка: Messe Frankfurt Exhibition GmbH/Jean-Luc Valentin

Ключови думи: Messe Frankfurt   Cleanzone   чисти помещения  

Област: Събитията  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Събития
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...