Industry Info  
Festo
Festo

Farnell сключи споразумение за дистрибуция с Analog Devices - 06.12.2022

06.12.2022   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Farnell разширява портфолиото си от полупроводникови компоненти с ново глобално споразумение за дистрибуция с Analog Devices.

Farnell ще предлага бърза доставка за продуктите на Analog Devices, включително и най-новите. От споразумението ще могат да се възползват проектантите, които създават решения за космическата и отбранителната индустрия, автомобилостроенето, комуникациите, потребителския сектор, центровете за данни, енергийния сектор, индустриалната автоматизация, дигиталното здравеопазване и др., посочват от Farnell.

Богатото портфолио от аналогови, mixed-signal и цифрови интегрални схеми на Analog Devices е подходящо за много видове електронно оборудване, използвано в сферата на 5G, интернет на нещата (IoT), киберсигурност, радарни системи и RF решения, както и в сензорни интерфейси и прецизни приложения.

Farnell добавя към офертата си решения на Analog Devices в категориите mixed-signal – усилватели, ADC и DAC преобразуватели, аналогови суичове, компаратори и аналогови функции, управление на захранването и батериите, DC/DC преобразуватели, регулатори на напрежение, LDO, LED драйвери, контролери и PMIC, интерфейси – предаватели, приемници, драйвери и продукти със специални функции, RF – радиочестотни усилватели и модули, сензори – температурни и оптични сензори, и вградени (embedded) решения – микроконтролери и цифрови процесори.

     
Източник: Farnell

Ключови думи: Farnell   Analog Devices   интегрални схеми   управление на захранването   сензори   RF   embedded  

Област: Електроника  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Бизнес
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...