Industry Info  
Festo
Festo

Започна набирането на кандидатури за Годишните награди за отговорен бизнес 2022 - 01.12.2022

01.12.2022   |   Начало»Събития
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) стартира набирането на кандидатури за Годишните награди за отговорен бизнес 2022. Под мотото "Дай добър пример" 20-ото издание на конкурса за корпоративна социална отговорност (КСО), устойчиво развитие и многообразие ще отличи успешни инициативи в подкрепа на хората, обществото и природата, осъществени през 2022 г.

Целта на БФБЛ e да насърчи добрите практики за социална отговорност и да популяризира корпоративните програми с най-голямо въздействие. Чрез участието си в конкурса компаниите имат възможност да споделят своите ефективни и вдъхновяващи КСО програми, да получат заслужено признание за усилията си и да утвърдят репутацията си на желан работодател, посочват организаторите.

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ ще отличат обществените ангажименти на компаниите в седем категории: "Инвеститор в обществото", "Инвеститор в знанието", "Инвеститор в околната среда", "Инвеститор в човешкия капитал", "Маркетинг, свързан с кауза", "Най-добра социална политика на малко или средно предприятие" и "Многообразие на работното място".

Всички подадени проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите към определена кауза или социалнозначима инициатива на компанията.

Конкурсът е отворен за всички бизнеси от всички браншове. Членството в БФБЛ не е задължително. Те могат да се самономинират или да бъдат номинирани от партньори от неправителствения сектор, ПР агенции, агенции за подбор на персонал и др. до 15 януари 2023 г. тук.

     
Източник: БФБЛ; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БФБЛ   Годишни награди за отговорен бизнес   корпоративна социална отговорност  

Област: Събитията  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
СПМ Инструмент България ЕООД

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Събития
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...