Industry Info  
Festo
Festo

Automotive Day in Vratsa ще представи решения за оптимизация на производството и Индустрия 4.0 - 28.11.2022

28.11.2022   |   Начало»Предстоящо

На 8 декември 2022 г. от 13:00 ч. Аутомотив Клъстер България, Хайкад Инфотех и Дигитален иновационен хъб Северозапад към Аутомотив Клъстер България ще проведат Automotive Day in Vratsa за индустриалните предприятия в областта.

Събитието ще събере в конферентната зала на Общински съвет Враца представители от автомобилната индустрия и компании, предоставящи решения и методи за оптимизация на производството, Индустрия 4.0, енергиен мониторинг, устойчиво управление и други.

Automotive Day in Vratsa ще бъде открит от кмета на община Враца Калин Каменов. Хайкад Инфотех ще проведе семинар на тема "Умните машини и интелигентните софтуери", в рамките на който ще се дискутират концепции и методи за оптимизация на производството, софтуерни решения за производствено планиране и оптимизация, виртуални решения за симулации на роботизирани процеси, квалификации и обучение на младото поколение.

Програмата включва още представяне на Дигитален иновационен хъб Северозапад към Аутомотив Клъстер България. Фокусът ще бъде върху Индустрия 4.0 и решения за умно производство, киберфизични системи и мобилна роботика, технология за децентрализирано управление и предсказуема поддръжка, енергиен мониторинг и устойчиво управление.

В края на събитието ще бъде представена фирма Интелигентни системи за сигурност и ще се предостави възможност за осъществяване на контакт с нови потенциални бизнес/изследователски партньори.

Можете да заявите участие на имейл maria.mircheva@automotive.bg.

     
Източник: Аутомотив Клъстер България; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Аутомотив Клъстер България   Хайкад Инфотех   Automotive Day in Vratsa   Индустрия 4.0   роботизирани процеси   автомобилна индустрия  

Област: Предстоящо  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Предстоящо
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...