Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric представи в Европа монофазното непрекъсваемо захранване APC Smart-UPS Ultra - 28.11.2022

28.11.2022   |   Начало»Бизнес

Schneider Electric представи в Европа APC Smart-UPS Ultra – първото в сектора еднофазно непрекъсваемо захранване (UPS) с мощност 3 kW и 5 kW 1U, информират от компанията. Проектирано да предоставя повече мощност, гъвкавост и интелигентно наблюдение с най-малкия отпечатък, APC Smart-UPS Ultra позволява на ИТ специалистите и доставчиците на решения да се справят с много от предизвикателствата при разполагане на ИТ инфраструктура в локално разпределени компютърни системи, посочват от Schneider Electric.
 
APC Smart-UPS Ultra е най-малкият, най-усъвършенстван еднофазен UPS на Schneider Electric, който осигурява гъвкавост за инсталиране навсякъде и спестява от общата стойност на притежание (TCO), без да компрометира нуждите на предприятията от защита на захранването.
 
"За да отговорят на цифровите изисквания на бъдещето, местните, регионалните и облачните центрове за данни трябва да бъдат проектирани така, че да бъдат устойчиви, надеждни, ефективни и адаптивни. С представянето на APC Smart-UPS Ultra Schneider Electric продължава да прави иновации и да отговаря на нуждите на клиентите", посочи Тарунджит Сарао, старши вицепрезидент за транзакциите и бизнес линията за edge в Schneider Electric. "Първи по рода си, APC Smart-UPS Ultra преосмисля еднофазния UPS, като го прави по-лек и по-мощен с полупроводникова технология от следващо поколение. В допълнение той използва литиево-йонна технология за захранване на разпределени ИТ и edge обекти, за да гарантира, че нашият дигитален живот продължава."
 
Сред изтъкваните от компанията преимущества на новия APC Smart-UPS Ultra са компактният, пестящ място и осигуряващ гъвкави опции за монтаж дизайн, литиево-йонната батерия, благодарение на която APC Smart-UPS Ultra издържа три пъти по-дълго от традиционните UPS с оловно-киселинни батерии.(VRLA), и съвместимостта с решението EcoStruxure, което позволява наблюдение чрез облак, предоставя препоръки, управлявани от данни, за оптимизиране на производителността и позволява видимост навсякъде.

     
Източник: Schneider Electric България

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   APC Smart-UPS Ultra   UPS   EcoStruxure  

Област: Бизнес  

Fanuc
АББ България ЕООД
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Eвромаркет компресорс
Последно от Бизнес
Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯОНЛАЙН СЪБИТИЯБизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбития
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...