Industry Info  
Festo
Festo

18-ият Национален иновационен форум ще се състои на 7 декември в София - 25.11.2022

На 7 декември 2022 г. от 10:30 ч. в София Хотел Балкан под мотото "Иновациите в подкрепа на дигитален и зелен преход" ще се проведе 18-ият Национален иновационен форум.Организатори на събитието са Фондация "Приложни изследвания и комуникации", Еnterprise Europe Network България, АРК Консултинг, Единен иновационен център на Българската академия на науките (БАН) с подкрепата на Изпълнителна агенция за Европейския съвет по иновации и за МСП на Европейската комисия.

То ще очертае предизвикателствата и възможностите пред България за постигане на устойчиво развитие, дигитален и зелен преход чрез иновации. Ще бъдат представени изводите и препоръките от доклада Иновации.бг 2022, който дава ежегодна оценка на иновационния потенциал на българската икономика.

В рамките на форума ще бъдат отличени победителите в националния конкурс "Иновативно предприятие на годината 2022". IndustryInfo.bg и тази година е медиен партньор на конкурса.

Целта на Националния иновационен форум е да даде възможност за сътрудничество между бизнеса и научните среди, български и чуждестранни организации с цел стимулиране на националната икономика и повишаване на конкурентоспособността на българските фирми чрез внедряване на нови технологии, производство на нови изделия и коопериране с европейски партньори.

Можете да се регистрирате за участие в събитието тук.

     
Източник: Фондация

Ключови думи: Фондация "Приложни изследвания и комуникации"   Национален иновационен форум   Иновативно предприятие на годината   зелен преход   дигитален преход  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс
Мехатроникс
 
реклама
LDBalkan ServicesEвромаркет компресорс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...