Industry Info  
Festo
Festo

ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Дунав Прес оптимизира текущите бизнес процеси с новата версия на Infor LN

Дунав Прес АД, водеща печатница на Балканите, производител на опаковки за фармацевтичната индустрия, мигрира успешно към нова версия на ERP системата Infor LN с подкрепата на IPL Consulting, Gold Channel Partner на Infor.
 
С капацитет от 650 милиона кутии годишно, компанията се намира сред първите 10 производители на опаковки за фармацевтичната индустрия в Европа с дял от експортиране на продуктите над 70%.
 
Компанията със 150-годишна бизнес история е преминала през пълно подобрение на технологиите и оборудването за последните 5 години. Всички процеси от момента на приемане на клиентските поръчки до изхода на готовия продукт и всички свързани процеси са подобрени и дигитализирани.
 
Производството на Дунав Прес се управлява от Infor LN ERP повече от 20 години. Мигрирането към по-нова версия на Infor LN с по-мощна функционалност позволява на Дунав Прес да оптимизира текущите бизнес процеси. Благодарение на най-модерната технология, която вече е вградена за най-новите актуализации на ERP системата, Дунав Прес се приближава още повече до дигиталната трансформация.
 
"Ние добре осъзнаваме, че за да обслужваме висококачествени фармацевтични компании като Novartis, Sanofi и Teva и да доставяме нашите продукти на техните фабрики в цяла Европа, е необходимо непрекъснато развитие и инвестиции не само в оборудване, но и в технологии за управление на производството. Ние успешно се конкурираме с водещи европейски производители на опаковки и сме убедени, че новите технологии на Infor за управление на производството ще осигурят необходимата подкрепа за лидерските позиции на нашата компания", коментира Николай Алексиев, изпълнителен директор на Дунав Прес АД.


 
Цялостното решение на Дунав Прес осигурява от край до край бизнес процесите за управление на Master Data, продажби, покупки, инвентаризация и производство, включително интерфейс с разработено в компанията приложение за оптимизиране. Решението поддържа управление на производството и помага за оптимизиране на планирането на опашката от производствени операции за всеки тип машина.
 
Новата версия на Infor LN осигурява основата за по-нататъшно подобряване на процесите на управление на предприятието и помага за изграждането на проактивна система за управление, поддържаща работни потоци с известия за инциденти, предоставя модерна платформа за безпроблемна интеграция с приложения на трети страни.
 
Всички характеристики на традиционните български правни и бизнес изисквания в счетоводството и финансовите отчети бяха отразени и развити в системата в съответствие с данъчната политика.
 
Проектът за миграция отне 11 месеца и трансформира настоящите процеси и персонализиране на системата Infor LN като Cloud Ready към по-нататъшния преход на ERP системата на Дунав Прес към платформата Infor LN Cloud Suite. Мигрирането към Cloud Suite е планирано да започне през 2022 г., като индустриалните персонализации на решението на Дунав Прес ще формират основата на Cloud Suite решението за опаковъчната индустрия.

 

 

 

 

 

 

IPL Consulting България
София 1404
Бул. България 51, Офис сграда Б, ет. 8
E-mail: marketing@iplconsulting.com
www.iplconsulting.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ipl-consulting_2/

     
Източник: IPL Consulting

Ключови думи: IPL Consulting   Дунав прес   Infor   Infor LN   ERP   бизнес софтуер  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...