Industry Info  
Festo
Festo

Уебинар на Konica Minolta представя тенденциите в технологиите за измерване на светлина и цвят - 22.11.2022

22.11.2022   |   Начало»Предстоящо
 

На 7 декември 2022 г. от 11:00 ч. Konica Minolta ще проведе уебинар, на който ще представи актуалните тенденции в технологиите за измерване на светлина и цвят и добри практики и приложения на измервателните уреди.
 
Измерването на цвят и светлина позволява на организациите да имплементират процеси, които да повишат качеството на готовите продукти, да гарантират тяхната консистентност, да спестят време и бракувани партиди.
 
Измервателните уреди на Konica Minolta – спектрофотометри, хромаметри, луксметри и дисплей анализатори, се използват в различни отдели на производствените компании като контрол на качеството, развойна дейност, дистрибуция и шоурум пространства.
 
Решенията на компанията намират приложение и в редица институти и научни центрове, където определянето на точния цвят и параметри на светлината е изключително важно.
 
В рамките на предстоящия уебинар експертите на Konica Minoltа ще разкажат и за споделен от клиентите опит в използването на измервателните уреди на компанията.
 
Уебинарът е подходящ за мениджъри контрол на качеството, мениджъри производство, мениджъри доставки, технолози, университетски преподаватели, ръководители на специализирани метрологични лаборатории и др.
 
Можете да се регистрирате за участие тук.

     
Източник: Konica Minoltа България

Ключови думи: Konica Minoltа   Коника Минолта   измервателни уреди   спектрофотометри   хромаметри   луксметри   дисплей анализатори  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...