Industry Info  
Festo
Festo

"Инженеринг 4.0 и интернет на всичко" е темата на годишната конференция на ФаГИОПМ - 21.11.2022

21.11.2022   |   Начало»Предстоящо
 

На 24 и 25 ноември 2022 г. в хибриден формат ще се проведе годишната конференция на Факултета за германско инженерно обучение и промишлен мениджмънт (ФаГИОПМ) към Техническия университет в София. Темата на конференцията е "Инженеринг 4.0 и интернет на всичко" и ще представи най-новите постижения в областта на мехатрониката, компютърните и информационни науки и икономиката и управлението.

Конференцията е създадена през 2006 г., а от 2017 г. предоставя безплатен и неограничен достъп до всички публикации. Събитието се финансира от Германската служба за академичен обмен (DAAD) и се организира в сътрудничество с партньорските университети на ФаГИОПМ от Германия – Технологичния институт в Карлсруе, FOM Университет за приложни науки за икономика и управление, Техническия университет в Брауншвайг и университета "Ото фон Герике" в Магдебург.

По време на конференцията ще бъдат представени над 20 научни и научно-практически доклада на представители от България и Германия от научните среди и от индустрията. Научни доклади ще бъдат представени и от докторанти, които разработват дисертации в областта на Инженеринг 4.0. Докладите засягат въпроси на международно ниво, част от тях са в областта на съвременните бизнес модели и автоматизация на процесите, техническите и технологичните иновации, както и направления по отношение усъвършенстването в областта на човешките ресурси.

     
Източник: ГБИТК; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ГБИТК   ФаГИОПМ   Инженеринг 4.0   интернет на всичко   автоматизация  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...