Industry Info  
Festo
Festo

Какви са оценките за приключилата среща на върха по машиностроене в Берлин - 18.11.2022

18.11.2022   |   Начало»Събитията
 

"Историята на успеха продължава!" Това е синтезираната оценка на организаторите за 13-та Среща на върха по машиностроене в Берлин.

Водещото събитие за цялата машиностроителна индустрия очертава тенденциите и дава импулс за развитие. Интересни дискусии, ползотворни бизнес контакти, вълнуващи прозрения и споделяне на ценен опит и експертни познания с машиностроителните компании – това са част от споделените впечатления на присъстващите. 

В срещата са взели участие над 700 представители на бранша и близо 80 лектори, сред които високопоставени политици – германският канцлер Олаф Шолц, немският министър по климата и икономиката Робърт Хабек, еврокомисарят Валдис Домбровскис и посланикът на САЩ в Германия Ейми Гутман, с което форумът поставя рекорд спрямо предходните години.

“Дискутирани бяха много въпроси и проблеми, които засягат и индустрията, и политиката – теми като процеса на трансформация, през който преминава машиностроенето, мястото на Европа и отношенията със САЩ и Китай, дигитализацията с всички последващи ефекти и др. Срещата на върха по машиностроене доказа, че наистина е водеща платформа и значимо събитие за най-важната индустрия в Германия”, коментират организаторите.

А след нея идва ред на следващата – 14-та германска Среща на върха по машиностроене, която е насрочена за 7 и 8 ноември 2023 г. в Берлин., отбелязват домакините.

     
Източник: maschinenbau-gipfel

Ключови думи: maschinenbau-gipfel   среща на върха   Берлин   машиностроене  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...