Industry Info  
Festo
Festo

В София предстои събитие за дигиталната трансформация на производствените предприятия - 15.11.2022

15.11.2022   |   Начало»Предстоящо
 

На 24 ноември 2022 г. Некст Консулт в сътрудничество със Сентилион, SAP България и The Recursive организира събитие, посветено на дигиталната трансформация на производството с фокус върху ползите от имплементирането на бизнес софтуер в традиционни индустрии като производство и машиностроене.

Лектори на събитието ще бъдат Тошко Петков, изпълнителен директор и партньор "Бизнес консултиране" в Некст Консулт, Николай Киров, изпълнителен директор на Сентилион, Здравко Пешаков, изпълнителен директор на SAP България, и Ян Скварил, партньор "Customer Success" в Некст Консулт. Те ще разкажат какво трябва да се знае и с какво трябва да се внимава при внедряване на бизнес система в сектора на производството.

"Акцентът ще бъде поставен върху сектор производство, защото той създава значителна добавена стойност за българската икономика и е сред традиционно успешните за страната ни. В същото време е и с високо ниво на използване на ресурси – човешки капитал, природни и енергийни ресурси", посочват организаторите. Експерите от Некст Консулт, Сентилион и SAP България ще дадат практически съвети как чрез дигитализация да се ускори растежът на едно предприятие и как да се избегнат грешките при автоматизация на процесите. Те ще споделят и как местни организации от производствения сектор успяват да се наложат като предпочитан доставчик на международни компании и еталон за високо качество.

Можете да се регистрирате за участие тук.

     
Източник: Некст Консулт; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Некст Консулт   дигитализация   автоматизация  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...