Industry Info  
Festo
Festo

Приключи изграждането на новото разширение на дистрибуционния център на JYSK в Божурище - 15.11.2022

15.11.2022   |   Начало»Проекти
 

Седем месеца след първата копка приключиха строителните дейности по разширението на JYSK Дистрибуционен център Божурище. В началото на ноември т. г. Логистична зона 4 влезе официално в експлоатация и вече работи с пълния си капацитет, съобщиха от компанията. С нея логистичната база на JYSK в България увеличава капацитета си с 30%, а площта си с 14 170 кв. м и 33 нови рампи.

JYSK Дистрибуционен център Божурище е с обща площ 106 000 кв. м, капацитет от 148 товарни рампи и 122 416 палетоместа. Инвестицията в новото разширение е на стойност 12 млн. евро. Новата складова част ще се използва за съхранение, пакетиране, подготовка и експедиция на стокови пратки от продуктовата гама на JYSK.

"Щастливи сме, че въпреки предизвикателните времена, в които живеем, успяхме да завършим в срок проекта по разширяването на JYSK Дистрибуционен център Божурище и можем да стартираме експлоатацията на Логистична зона 4 още в началото на месец ноември. С новия по-голям капацитет на дистрибуционния си център в България JYSK ще може да обслужва още по-качествено всички над 302 магазина на веригата в региона, както и да сме подготвени за стъпването на компанията на турския пазар, планирано за първото тримесечие на следващата година", коментира Венцислав Чавдаров, логистичен мениджър Балкани, JYSK Дистрибуционен център Божурище.

     
Източник: JYSK

Ключови думи: JYSK   дистрибуционни центрове   логистика   логистични центрове  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Проекти

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...