Industry Info  
Festo
Festo

Започна 25-ото издание на Ecomondo - 09.11.2022

09.11.2022   |   Начало»Събитията
 

Вчера в изложбения център в Римини стартира 25-ото издание на водещото изложение за технологии за опазване на околната среда Ecomondo.

Събитието, което се провежда съвместно с търговския панаир за възобновяеми енергийни източници Key Energy, приветства 1400 изложители на площ от 130 000 кв. м в Rimini Expo Centre и ще продължи до 11 ноември.

Съпътстващата програма включва общо 160 събития (94 на Ecomondo и 66 на Key Energy), в 32 от които ще вземат участие представители на Европейската комисия. Организаторите от Italian Exhibition Group (IEG) очакват двете изложения да посетят над 30 делегации и повече от 600 купувачи от 90 държави.

"Откриването на това издание на Ecomondo представлява ключов хоризонт за Italian Exhibition Group - oт Ricicla преди 25 години, основополагащо събитие, което улови духа на времето, до събитие, което се превърна в референтна платформа за кръговата икономика и пътеводител за екологичния преход за цялото Средиземноморие и Европа", заяви в речта си по време на церемонията по откриване на изложението Лоренцо Каньони, президент на IEG.

     
Източник: IEG

Ключови думи: Ecomondo   Key Energy   Italian Exhibition Group   IEG  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...