Industry Info  
Festo
Festo

bauma 2022 привлече 3200 изложители и над 495 000 посетители - 08.11.2022

08.11.2022   |   Начало»Събитията
 

Близо 3200 изложители от 60 държави взеха участие в международното изложение за машини и материали за строителството bauma 2022, което се проведе в Мюнхен от 24 до 30 октомври. Посетителите бяха над 495 000 от повече от 200 държави, съобщиха организаторите от Messe Muenchen.

Държавите с най-голям брой изложители бяха Германия, Италия, Турция, Великобритания, Северна Ирландия, Нидерландия, Франция, САЩ, Австрия, Испания и Китай. Делът на международните изложители достигна 65%.

"Тазгодишното издание на bauma отново вдъхнови и очарова! След като светът се промени из основи от последната bauma, ние се радваме, че bauma 2022 продължава да бъде двигател на сектора на строителните машини с многобройни иновации от нашите клиенти, добри бизнес сделки и много посетители от цял свят", сподели Щефан Румел, главен изпълнителен директор на Messe Muenchen.

Организаторите отчетоха успеха на това издание на bauma не само като бизнес платформа, но и като събитие с фокус върху актуалните за сектора теми. "Изключително доволни сме от начина, по който протече панаирът. Одобрението на нашите клиенти и гости е огромно. bauma се свързва с темите за цифровизацията и автоматизацията и тази тенденция е необратима", коментира Франц-Йозеф Паус, управляващ директор на Hermann Paus Maschinenfabrik и председател на консултативния съвет на bauma. Йоахим Шмид, управляващ директор на Асоциацията за строителна механизация и материали при Германския съюз на производителите на машини и съоръжения (VDMA), допълни, че изложителите предлагат решения за настоящите предизвикателства, свързани с въглеродната неутралност, а автоматизацията и цифровизацията помагат в борбата с недостига на квалифицирани работници. "Това е бъдещето, можете да го видите в традиционните компании, а за първи път на панаира и в почти 50 стартъпа", посочи Шмид.

Следващото издание на bauma ще се проведе в Мюнхен от 7 до 13 април 2025 г.

     
Източник: ГБИТК

Ключови думи: ГБИТК   Messe Muenchen   bauma   строителна механизация   дигитализация   автоматизация  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...