Industry Info  
Festo
Festo

Русенският университет Ангел Кънчев договори сътрудничество с Huawei Technologies България - 04.11.2022

Русенският университет "Ангел Кънчев" и Huawei Technologies България стартират партньорство за реализация на съвместни проекти. Сътрудничеството ще даде възможност на студентите от учебното заведение с интерес в областта на ИКТ сектора да се възползват от стипендиантските и обучителни програми на компанията, посочват от Huawei Technologies България.

Акцент по време на срещата на ректора на РУ "Ангел Кънчев" академик Христо Белоев и генералния мениджър на Huawei Technologies България Тери Ли бе стипендиантската програма на Huawei – ICT Talents Training Seeds for the Future. Целта ѝ е да подготви студентите за реалния бизнес, да подобри познанията им от технологична гледна точка и да обогати лидерските им умения.

В рамките на програмата тази година Huawei Technologies ще награди 80 студенти с по 2000 евро. Кандидатите могат да изпратят автобиография и мотивационно писмо до 11 ноември на hrbulgaria@huawei.com и кратко видео по зададена тема, свързана с модерните технологии, до 30 ноември. Студентите могат да се включат и в глобалната програма Seeds For the Future, чието онлайн обучение ще се проведе в средата на ноември.

По време на срещата бяха представени и технологични решения за обучение в електронна среда. Обсъдени бяха съвместни инициативи, които могат да поставят началото на още бъдещи проекти между Huawei Technologies България и Русенския университет "Ангел Кънчев".

     
Източник: Huawei Technologies България

Ключови думи: Huawei   Русенски университет   ИКТ   образование   стипендиантски програми  

Област: Образование  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Преглед на пазара

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...