Industry Info  
Festo
Festo

Започна набирането на кандидатури за Наградите на БАИТ за 2022 г. - 04.11.2022

04.11.2022   |   Начало»Събитията
 

На 1 ноември т. г. Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) стартира набирането на кандидатури за Наградите на БАИТ за 2022 г.

За 12-та поредна година Асоциацията ще връчи отличия в осем категории – Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика и Награда за специален принос.

Тази година БАИТ определи нови условия за участие в категория Образователна награда. Целта е да бъдат отличени доброто сътрудничество между бизнеса и средното образование в рамките на НП "Бизнесът преподава" и иновативни интегрирани програми във висшето образование, реализирани с помощта на бизнеса.

Наградата за специален принос се връчва по решение на журито чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличията ще бъдат връчени на официална церемония през февруари 2023 г. Инициативата се провежда под патронажа на Президента на Република България.

Регистрацията за участие в конкурса ще бъде отворена до 24:00 ч. на 11 януари 2023 г. Можете да подавате кандидатури тук.

     
Източник: БАИТ

Ключови думи: БАИТ   ИКТ   награди  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...