Industry Info  
Festo
Festo

Онлайн събитието Projects4GreenEnergy: Connected свързва партньори за европейски проекти - 01.11.2022

01.11.2022   |   Начало»Предстоящо
 

Саксонската енергийна агенция (SAENA) и Enterprise Europe Network организират виртуално брокерско събитие "Projects4GreenEnergy: Connected", което ще се проведе на 8 и 9 ноември т. г.

Онлайн форумът е насочен към фирми, изследователски организации, университети и клъстери с интереси за разработка и изпълнение на проекти в областта на енергетиката и зелените технологии.

Целта на срещата е да подпомогне участниците в създаването на контакти, намирането на финансиране и подходящи партньори, обогатяването на проектни идеи, както и изготвянето на проектни предложения.

Програмата предвижда презентации на живо, по време на които ще бъдат представени условията за участие с проекти по изследователската програма "Хоризонт Европа" и други финансови инструменти.

Планирани са и двустранни срещи, които ще бъдат организирани като паралелни сесии. Участие в тях може да бъде резервирано чрез предварителна регистрация .

Тематичният обхват на събитието включва следните области: зелени технологии; доставка и търсене на енергия; енергийна ефективност; устойчивост; процедури и възможности за финансиране с европейски средства; организации и услуги.

Партньорства ще се търсят в сферите: чист водород, иновации при батериите(Batt4EU), енергийни доставки, възобновяема енергия, енергийни системи и мрежи, съхранение на енергия иулавяне на СО2

Участието в събитието е безплатно, а желаещите следва да се регистрират тук.

     
Източник: EEN-България

Ключови думи: EEN   SAENA   Хоризонт Европа   ВЕИ   чист водород   зелена енергия  

Област: Енергетика  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Webit Expo

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...